rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Már nem Poyet a Sunderland vezetőedzője

Távozott posztjáról Gus Poyet, az angol Premier League-ben kiesés ellen küzdő Sunderland labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Ausztrál Nagydíj - Nemzetközi sajtóvisszhang

A nemzetközi sajtó főként a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton és a Mercedes folytatódó egyeduralmáról írt a vasárnapi Forma-1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj másnapján.

Ibrahimovic megbotránkoztatta a franciákat

Nagy megbotránkozást keltett Franciaországban az élvonalbeli futballbajnokság legnagyobb sztárjának, Zlatan Ibrahimovicnak egy dühödt kijelentése.

Bajnokok Ligája - Nehéz helyzetben az Arsenal

Nehéz helyzetből vág neki az Arsenal az AS Monaco elleni keddi visszavágónak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, mivel az első mérkőzésen hazai pályán 3-1-re kikapott.

Meghalt egy szurkoló a San Lorenzo stadionjában

Tragédia árnyékolta be az argentin labdarúgó-bajnokságban rendezett San Lorenzo-Huracan rangadót, amelyen egy szurkoló a lelátóról 50 métert zuhanva életét vesztette.

Indian Wells-i tenisztorna - Federer és Nadal könnyed sikere, Wawrinka búcsúja

A második helyen kiemelt svájci Roger Federer és a harmadikként rangsorolt spanyol Rafael Nadal is két sima játszmában jutott tovább az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének második fordulójából.

Primera División - Könnyedén nyert a Real Madrid

A Real Madrid könnyed játékkal, Gareth Bale góljaival 2-0-ra nyert a kiesés elkerüléséért küzdő vendég Levante ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, és így továbbra is egy pont a hátránya az éllovas Barcelonával szemben.

Serie A - Nem bírt az Inter a Cesenával

Az esélyesebb Internazionale kisebb meglepetésre nem bírt a kiesés ellen harcoló vendég Cesenával az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.

Indian Wells-i tenisztorna - Raonic sima győzelme

A hatodik helyen kiemelt kanadai Milos Raonic két sima játszmában győzte le az olasz Simone Bolellit az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének második fordulójában.

Indian Wells-i tenisztorna - Kiesett Agnieszka Radwanska

A hetedik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska nem jutott nyolcaddöntőbe az 5,381 millió (1,51 milliárd forint) dollár összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztornán, mivel vasárnap meglepetésre kikapott a brit Heather Watsontól.

Primera División - Simán nyert a Sevilla

Az Európa Ligában címvédőként nyolcaddöntős Sevilla hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a bennmaradásért küzdő Elche felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának harmadik vasárnapi mérkőzésén.

Serie A - A Verona meglepte a Napolit

Az Európa Ligában nyolcaddöntős Napoli meglepetésre kétgólos vereséget szenvedett a Verona vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.

Bundesliga - Győzött a Mönchengladbach

A harmadik helyen álló Mönchengladbach legyőzte a vendég Hannovert a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi zárómeccsén.

Premier League - Tapad az élbolyra a Manchester United

A negyedik helyen álló Manchester United könnyedén verte hazai pályán a hetedik Tottenhamet az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Primera División - A Málaga nyerte az andalúziai rangadót

A Málaga a papírformának megfelelően kétgólos győzelmet aratott andalúziai riválisa, a sereghajtó Córdoba felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.

Bundesliga - Papírforma-győzelem Wolfsburgban

A második helyen álló Wolfsburg hazai pályán magabiztosan verte a kiesés ellen küzdő Freiburgot a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján.