rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Vb-2026 - Anglia jelentkezne, Blatter az akadály

Anglia jelentkezne a 2026-os labdarúgó-világbajnokság lebonyolítására, de csak abban az esetben, ha a nemzetközi szövetséget (FIFA) vezető Joseph Blatter nem marad hivatalában.

Bolt öt év után fut újra az Egyesült Államokban

Öt év után fut majd újra az Egyesült Államokban Usain Bolt hatszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter, aki június 13-án a New York-i Gyémánt Liga-versenyen áll rajthoz.

Cech távozna a Chelsea-től

Távozna a Chelsea labdarúgócsapatától Petr Cech, az együttes cseh válogatott kapusa.

Miami tenisztorna - Sima győzelmek

Sima, csupa kétjátszmás győzelmek születtek kedden az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyében.

Olimpia 2024 - Több mint félszáz médium az olimpiai párbeszéd mellett

Ötvenhét sajtóorgánum csatlakozott a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) megkeresésére a Párbeszéd az Olimpiáért kezdeményezéshez. A MOB február 6-i közgyűlésén elfogadott határozatának megfelelően, amely szerint a szervezet javasolja Budapest városának és Magyarországnak, vizsgálja meg a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésének lehetőségét, elindította a társadalmi párbeszédet az olimpiarendezésről.

UEFA - Jövőre Budapesten lesz a kongresszus

A tisztújítás után bejelentettek egy másik magyar sportdiplomáciai sikert is az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bécsi közgyűlésén: szinte napra pontosan egy év múlva, 2016. március 23-án Budapest rendezi meg a szervezet éves kongresszusát.

Rio 2016 - Három magyar úszónak már van A-szintes eredménye

A hónap elején indult kvalifikációs időszakban eddig már három magyar úszó - Hosszú Katinka, valamint Verrasztó Evelyn és Dávid - ért el A-szintes időt, azaz indulhatna az adott számban a jövő évi, Rio de Janeiró-i olimpián.

Rio 2016 - Az előrejelzés szerint 17 érmet nyer Magyarország

A sportadat- és médiaszolgáltatással foglalkozó Infostrada Sports előrejelzése szerint Magyarország 17 éremmel a 10. helyen végez a jövő évi riói olimpia éremtáblázatán, amelyen nagy fölénnyel az Egyesült Államok csapata lesz az első.

Rio 2016 - Sao Paulo még nem döntött

A jövő évi riói olimpia szervezőinek komoly fejfájást okoz, hogy Sao Paulóban még mindig nem döntött a városvezetés arról, vállalja-e a labdarúgótorna néhány mérkőzésének megrendezését.

Eb-selejtező - A CAS megfelezte a portugál kapitány eltiltását

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felére csökkentette a portugál válogatott szövetségi kapitányára, Fernando Santosra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által tavaly augusztusban kirótt, nyolc mérkőzésre szóló eltiltást.

Missy Franklin profinak áll

Profiként folytatja pályafutását Missy Franklin, az amerikaiak négyszeres olimpiai bajnok úszónője, aki az elmúlt két tanévben egyetemének a csapatában versenyzett.