rss      tw      fb
Keres

Ma indulnak a BKV hajójáratai

Ma indítja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV a közforgalmú hajójáratokat, amelyek a Kopaszi-gát és Újpest, illetve Óbuda között közlekednek.

Jogszabályváltozások - Új Munka törvénykönyve szabályozza a munka világát

Hatályba lépett az új Munka törvénykönyve (Mt.), amelyben új rugalmas foglalkoztatási formák jelennek meg, bevezetik a kötetlen munkarendet, valamint a munkavállalói biztosítékot, és amely szerint immár a kormány határozhatja meg a minimálbért.

Jelentős emelkedéssel zárta a hetet a BÉT

Depresszív hangulatban kezdte a hetet a magyar tőzsde, a kereskedést - ahogy a tágabb környezetben is - a Görögországgal és Spanyolországgal kapcsolatos aggodalmak határozták meg, ezt oldotta fel az uniós vezetők pénteken közzétett megállapodása, amely jelentősen korrigálta az egész hetet.

A magyarok számítanak legmagasabb arányban az állami nyugdíjra

Első számú nyugdíjforrásként a magyarok 39 százaléka, míg a lengyelek 36, a németek 29 százaléka jelölte meg az állami nyugdíjbiztosítást - az Aegon kilenc országra terjedő felmérésének eredményét a magyar leányvállalat közölte az MTI-vel.

Jogszabályváltozások - Változik az egészségügy, indul az új ellátási rend

Több változás várható mától az egészségügyben: elindul az új ellátási rend, a kórházi dolgozók csak a munkáltató beleegyezésével fogadhatják el a hálapénzt, de július elsejével lép hatályba az egészségügyi dolgozók bérrendezéséről szóló jogszabály is.

Baleset Siófoknál - Tizenketten utaztak a két kisbuszban, két halott, súlyos sérültek

Az elsődleges adatokkal szemben nem kilencen, hanem tizenketten utaztak abban két kisbuszban, amelyek vasárnap hajnalban ütköztek össze az M7-es autópálya 106-os kilométerénél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, Siófok külterületén, a balesetben ketten meghaltak - mondta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyletese az MTI-nek.