rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. május 7.

Bolgár György kérdései a 2010. május 7-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy már a vezetés és felgyorsítaná a teljes tisztújítást az MSZP-ben, egyesek még az országos listán bejutott képviselőket is visszahívnák a parlamentből. Teljes megújulás? Lehetséges ez? És volna értelme?

Másik témánk, hogy egyre konkrétabbak a Fidesz adócsökkentési tervei, már júliustól, csak az nem konkrét, hogy miből pótolnák a kieső 500 milliárd forintot és mi lesz, ha nem pótolják?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy 280 fölött van az euró árfolyama a görög válság nyomán. Segíthet-e a forinton az adócsökkentés vagy a Magyar Nemzeti Bank elnökének folyamatos bírálata? Esetleg épp ellenkezőleg. Árt neki?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy forradalmi lesz a következő országgyűlés, legalábbis Orbán Viktor szerint. Az vajon mit jelent? Polgári demokráciában miféle forradalomról beszélhetünk?

Beszéljük meg, hogy az angol választásokon is ezrek álltak sorban dühösen a szavazási idő lejártakor, csak a britek nem engedték őket szavazni, ellentétben a magyar Országos Választási Bizottság döntésével. Ki járt el helyesen? Mi, vagy ők?

És végül valamit a sportról, vagy a politikáról. Deutsch Tamás lesz az MTK elnöke.


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!