rss      tw      fb
Keres

Exodus



A gyöngyöspatai romák már másodszor vágnak neki, menekülnek. Egyre eltökéltebbek és egyre elkeseredettebbek. A neonácik triumfálnak: a rendőrség képtelen a rendet fenntartani! A kormány két hét alatt rendet ígért, és lám mekkora káosz van! A Jobbik Orbán 2006 óta gyakorolt taktikáját követi, ráadásul a „mesternél” sokkal ügyesebben, azaz sokkal inkább képes zavarba hozni a vele rokonszenvező és elveit sok mindenben osztó kormányt, mint amaz volt képes az ügyetlenkedő szocialistákat. Még néhány hónap és Vona Gábornak fogják hívni ennek az országnak a miniszterelnökét. Lehet, hogy formálisan nem, de valóságosan annál inkább! Senki ne feledje, a rendőröknek legalább húsz százaléka híve a szélsőjobb politikájának, és Szima Judit is szívesen lenne belügyminiszter! Nem tudjuk pontosan, hogy mekkora a szélsőjobb támogatottsága a hadseregben, de van ott is, az ügyészek és a bírók között is. Az államhatalom meglehetősen „fertőzött”.

Orbán napjai meg vannak számlálva, ha továbbra is ilyen tutyi-mutyi módra viselkedik. És a mi napjaink is meg vannak számlálva. Megindul a magyarok, a roma magyarok, a zsidó magyarok, a német magyarok, a szlovák magyarok és mind a többiek exodusa, csakhogy sehol sem vár ránk Kánaán. Mi mindannyian itt vagyunk otthon. Nem engedhetjük, hogy a hamis a giccs-magyarok kiüldözzenek minket a saját országunkból! De lehet, hogy nem vagyunk eléggé erősek.

Úgy tűnik a kormány magától nem hajlandó cselekedni. Nem ártana, ha azok a nagyhatalmak, akik arra kötelezték a magyar kormányokat, hogy többé ne engedjék meg fasiszta és félkatonai szervezetek működését ebben az országban, kikényszerítenék az 1947-es szerződés betartását!

(Krémer Ferenc)


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!