rss      tw      fb
Keres

Úgy látszik a gátlástalan hazudozás határtalan!

                 Karda Mária


Nem nagyon lepett meg köteles-Kövér László beszéde, amit az alkotmányozási vita kezdetén előadott. Ő még mindig tud a saját alacsony színvonala alá menni, még akkor is, ha a józan ész alapján ez már lehetetlen volna. Meg is becsüli a fidesz és Orbán rendesen!

Ennyi tömény hazugság csak akkor hangozhat el szó nélkül a Parlamentben, ha az ellenzék nincs jelen, mert ha ott lett volna, talán szétfütyülik, vagy legalábbis némileg megnehezítik Kövér dolgát.

Azon viszont csodálkozom, hogy Szili Katalin ezt a sok arcátlan, hazug vádat, amit Kövér a szocialistákra, az SZDSZ-re zúdított, úgy bírta végigasszisztálni, hogy nem vonult ki.

Tehát, ezzel is jelezvén, ő bizony az elhangzottakban semmilyen kivetnivalót nem talált! Csak gratulálni tudok, látom, van még lejjebb!

Ezúton is kérek minden józan gondolkodót, hogy alaposan olvassa át a szöveget még akkor is, ha hányingere keletkezik többször is eközben! Kérem azt is, hogy válaszolják meg – felhasználva minden médiát és fórumot a terjesztésre –, mert ha ez így marad, bizony nagy károkat okoz a közélet, a közmorál jelenleg sem fényes állapotában!

Azt se feledjék el, hogy ezt a rettenetet a közszolgálati televíziók egyenes adásban közvetítették a világba!


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!