rss      tw      fb
Keres

Töredelmes vallomás



Ki finanszírozza ezeket az egyre drágább demonstrációkat, és milyen érdekből? – tette fel a kérdést Rogán Antal a HírTV P8 című műsorának adott szombat esti interjúban. […] „Ha valaki […] ilyen eseményeket finanszíroz, akkor azok legyenek transzparensek, láthassuk, hogy ki húzódik meg a hátterében” – javasolta a Fidesz frakcióvezetője.

Jelentem, én „húzódom meg a háttérben”, én „finanszírozom”, egyszerű tüntető, ezeket „az egyre drágább demonstrációkat”. Azt is meg tudom mondani, hogy „milyen érdekből”. Mert torkig vagyok ezzel a korrupt, kasztrendszert építő, hazug és igazságtalan rezsimmel. Bizony, eddig minden alkalommal adtam, mikor mennyit.

Ezúttal azt is közlöm, hogy készségesen elfogadom magamra nézve a transzparencia méltányos követelményét. Legközelebb meg fogom jegyezni, mennyit dobtam a perselybe, és bármikor kész vagyok Rogán Antalnak minderről információval is szolgálni, feltéve hogy ez az általa elvárt transzparencia kölcsönös, és ő is hajlandó válaszolni a vagyongyarapodásával és az V. kerület ingatlan-gazdálkodásával kapcsolatos kérdésekre.