rss      tw      fb
Keres

Rezsiköltség – megismételt felhívás




Egy évvel ezelőtt álnéven (gróf Széchenyi István tisztelőjeként) a Galamus-olvasókhoz fordultam és javasoltam, hogy aki megteheti, adományozza rezsiköltség-megtakarítását városunk hajléktalanjainak segítésére. Az álnév használatát a portál főszerkesztője tiltja, esetemben akkor azért tett kivételt, mert nem kívántam saját döntésemmel önmagamat hátbaveregetni.


Ebben az évben is megküldte nekünk a Főgáz megtakarításunk összegét. A számla narancssárga keretében kellően kövér betűszedetben ott virít, hogy ebben az évben mennyivel fizettem kevesebbet a háztartásunk által használt gázért. A narancssárga keretbe foglalt összeg továbbra is tekintélyes summa, bár vagy a fogyasztásunk mértéke vagy a mérő által mért fogyasztás mintha megdobta volna a narancssárgán kívüli bruttóösszeget. A Gázművek biztosan jobban teljesít.


Mivel a hajléktalanok rezsije ebben az évben sem csökkent, mert ami nincs nekik, azt nem tudják fűteni, ismét arra kérem az olvasókat, hogy aki megengedheti magának, adományozza rezsi-megtakarítását jótékony célra. Én ezt az összeget ebben az évben is a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség számára utalom át. Tavaly egy rövid időre meglátogattam a Dankó utcai menedékhelyet, és a szegénység és az elesettség mellett azt tapasztaltam náluk, hogy lehetőségeiken felül törődnek az ellátásra szorulókkal. Érdemes akár csekély mértékben is gyarapítani a menedékhely lehetőségeit.





PS.:
OTP Bank Nyrt., HU69 11708001-20562292-00000000