rss      tw      fb
Keres

A száguldó szóvivő
Körülbelül 4 millió forintot költött üzemanyagra Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő és bajai polgármester az utóbbi négy év folyamán. Skoda Superb márkájú autójával 163 ezer kilométert tett meg, ez annyi, mintha négyszer megkerülte volna a Földet. Úgy tűnik, a benzinköltséget nemcsak az országgyűlés, hanem Baja önkormányzata is finanszírozta.


Csak csodálni tudjuk a cukrász végzettségű Zsigó Róbert hihetetlen sokoldalúságát és munkabírását. Nemcsak országgyűlési képviselőként és egy közepes nagyságú város polgármestereként áll helyt, hanem napról napra látjuk őt a tévécsatornákon szóvivőként is. A kamerák kereszttüzében ügyesen és csak némileg akadozva olvassa fel "A bukott baloldalra mélységesen jellemző....", valamint a "Követeljük a bukott baloldal..." kezdetű mondatokat.


Vajon mikor jutott ideje Zsigó szóvivő úrnak a Marco Polot és Scott kapitányt is megszégyenítő utazói teljesítményre? Erre csak egy mostanában ritkán idézett politikus aktualizált szavaival válaszolhatunk: "Mi fideszesek különös emberek vagyunk".