rss      tw      fb
Keres

A haza nem eladó
A haza minden magyaré. Azoké, akik magyarul beszélnek, gondolkodnak és álmodnak. A haza 10 millió állampolgáré, akik itt élnek ezen a magyar földön. Csak ennyire vagyunk nacionalisták. Békében szeretnénk élni.


Már nincs válság Európában, csak itthon. Hatalmi válság. A kormány kétharmada nem azonos a lakosság kétharmadával. Vagyunk páran, akik demokratikus úton békét akarunk teremteni. Sajnos egyeseknél káosz van a fejekben. Mindezt a káoszt a kormány pártja okozza. Nekik a nacionalizmus nem azt jelenti, amit nekünk. Náluk az előbbi szó egy szűk réteget jelent. Lehet, sokan úgy érzik, oda tartoznak, de ez nem igaz. Nekik a többségtől csak a taps kell. A többit elveszik. Azt mondja a kormány, 0 infláció van. Tényleg. Már nekünk kell visszafizetni, mert a pénzünk nem ér annyit, mint a fizetésünk vagy a nyugdíjunk. Jelentem, még csökkentették az alapkamatot.


Devizahitelesek. Az euró 310 forint felett van. Az előző kormány alatt 265 volt. A kettő különbözetét ki lehet számolni. A megmentés csak ígéret. Ha győznek, már nem lesz érdekük. Ha mégis, az annak a rovására lesz, akinek nincs hitele, vagyis mi mindannyian fizetünk. Ha erősítik a forintot és az euró 300 Ft alá megy, vagy még alább, az már könnyebbség az adósoknak.


Tehát holnaptól van két hetünk. Váltsuk le a kormányt!