rss      tw      fb
Keres

Ki mit (nem) szivárogtatott ki?
A Nemzetbiztonsági Hivatal jelentése alapján az Alkotmányvédelmi H. kategorikusan megállapította, hogy a Gyurcsányt leamortizáló (a fővárost meg hadszíntérré tevő) gyújtó hangú őrült őszödi ömlengést maga az elkövető szivárogtatta ki. Annyira megtetszett neki visszahallván, hogy gondolta, ezzel remekül el lehet terelni a nemzet figyelmét az elodázhatatlan megszorításokról. Erre a legfőbb bizonyság egy Dél-Amerikában meggyilkolt kétes hírű figura hajdani nyilatkozata, meg egy sértett Szili-fan vérszoci semmivel alá nem támasztott feltételezése.


Végtére is logikus: azt is kiszivárogtatták anno, hogy Hitlert a gazdag zsidók vették rá, hogy volna kedves kiirtani fajtájuk nagy részét, mert túl sokan vannak.


Már most azt kéne még tudni, hogy miért (nem) szivárogtak ki részletesebben Orbán meghökkentő meggazdagodása körülményei – amiből amúgy csak annyi látszik, mint egy jéghegy csúcsa –, vagy például, hogy miért éppen Gripenek vigyázzák az ország baromira veszélyeztetett légterét?


Vagy – távolodjunk el a nagypolitikától – legalább egy (1) nagy lottónyeremény (3-4-5 ezer millió) gazdájának kiléte. Vagy példának okáért az, hogy miért nincs fapados kompjárat, sőt egyáltalán holdutazás 42 éve?