rss      tw      fb
Keres

Igyekszik a FideszIgyekszik a Fidesz
Nyilvánosságra hozták, hogy az őszödi beszédet Gyurcsány tudtával szivárogtatták ki. Eddigi tudományom szerint ezt eddig Gyurcsány cáfolta.


Én már megint és még mindig neki hiszek. Számára ennek semmi hasznát nem látom, s nem tartanám értelmes ténykedésnek, visszamenőlegesen sem. Őt pedig nem tartom ennyire ostobának.


A Fidesz egyértelműen úgy képzeli, hogy nekik ez a megszellőztetés előnyös. Logikus, hogy próbálnak „futni a pénzük után”. Az őszödi beszéd ürügyével fölkavart gusztustalan zagy segítségével keltett hecc az elképzelhető legsimlisebb, legsandább legkártékonyabb politikai geg, méltó akár Goebbels, akár Finkelstein nevéhez. A magyar közéletet, közgondolkodást, közbeszédet ezzel süllyesztette a blődli bohóctréfa szintjére a Fidesz. Ez a hecckampány s ennek következményei hatnak máig, ezek durvítják, vadítják a hazai belpolitikát a mai bányászbéka szintre.


A Fidesz az ügyben betöltött szerepével , manipulációjával elérte, hogy bármit állít, épeszű, gondolkodó ember pont a hisztérikus, fideszes kavarás ellenkezőjéről lesz meggyőződve.


Nagyon fontos, hogy bárhogy lett légyen is, teljesen mindegy. Jelenleg a hatalmon lévő antidemokratikus figurákat kell eltakarítani, illetőleg ezért mindent megtenni, függetlenül Gyurcsánytól és attól, mit mondott Őszödön, de még attól is függetlenül, hogy az a beszéd hogyan szivárgott ki.


Egyébként az őszödi beszédről az én véleményem változatlan.


A Fidesz kétségbeesetten próbál förtelmes, immorális végtermékéről, az őszödi-beszéd-fétisről még egy utolsó bőrt lehúzni. Ez már nem egyszerűen dedós szint, ez defektes dedósok szintje.