rss      tw      fb
Keres

Levélváltás


A Piszlicsáré ügyek? folytatása.www.tesco.hu/kapcsolat
H - 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.


Tisztelt Uram/Asszonyom!


Vasárnap reggel döbbenten tapasztaltam (immár nem először), hogy Bartók Béla út végében levő boltjukban a szombati sajtó napilapjaiból akkor se lehet vasárnap reggel venni, ha történetesen maradt elég remittenda. A Népszabadságot és a Népszavát vasárnap reggel gondosan eltakarítják a polcokról. Ugyanitt viszont, szintén vasárnap reggel, az előző napi Magyar Hírlap vasárnap délelőtt is gond nélkül kapható.


Többször jártam Angliában, tudom, milyen korrektek az angolok ilyen szempontból: Angliában elképzelhetetlen ez a politikai elfogultság, és ha tudomásukra jutna, aligha örülnének neki (főleg annak nem, hogy olyan napilappal tesznek kivételt, amely mindig tisztelettel beszél arról a magyar politikai vezetőről, aki Hitler oldalán a végsőkig kitartott abban a háborúban, amelyben Anglia is annyit szendevett).


Nagyon remélem, az angolokat jellemző politikai korrektség a Tesco hazai bolthálózatából sem fog végleg kiveszni. Ha nem kapok megnyugtató választ, panaszommal a Tesco angliai anyacégéhez fogok fordulni.


Tisztelettel,


Ádám Péter***


TESCO-GLOBÁL Áruházak ZRT
Székhely: H-2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3


Tisztelt Ádám Péter!


Köszönöm, hogy megtisztelte központunkat megkeresésével.


Levele alapján felvettem illetékes osztályunkkal és áruházunk Boltvezetőjével […] a kapcsolatot. Munkatársam arról tájékoztatott, hogy az újságokat nem az áruházaink rendelik, hanem a Magyar Lapterjesztő Zrt. határozza meg. Az újságok leosztására ezáltal sajnos nincs ráhatásunk.


Sajnálom, hogy érdemben nem tudtam a segítségére lenni.


A hatályos Fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően ezúton szeretném tájékoztatni azon felsőbb szervek elérhetőségéről, akikhez jogorvoslatért fordulhat abban az esetben, ha levelem tartalmával nem ért egyet


Budapest Főváros Kormányhivatalának Fogyasztóvédelmi Felügyelősége [adatok]


Budapesti Békéltető Testület [adatok]


Tisztelettel:


Székely Enikő
Kapcsolati iroda
Panaszkezelési Asszisztens