rss      tw      fb
Keres

Üzenet Deutsch Tamásnak – Kaliforniából
Kedves Deutsch Tamás!


Mint talán Ön is tudja, a kurucinfót itt Kaliforniában jegyeztette be egy Varga Béla nevű úriember, aki tavaly elmondta, hogy a kurucosok szerzőgárdája kb. 20 főből áll, és többen közülük „fasiszta irányultságúak”.


Sokan egyetértünk Önnel abban, hogy a „Kuruc.info egy tőről metszett náci szenny(hon)lap. A létezése nettó gyalázat”. Ön most 72 órás ultimátumot adott az ügyészségnek, hogy számolja fel a szennylapot.


Drága Deutsch úr, ne az ügyészségnek adjon ultimátumot, hanem a saját kormányának!


Navracsics Tibor igazságügyminiszter úr személyesen tüntette ki a kurucinfo egyik szerzőjét, M. Szabó Imrét, „a nemzetért végzett állhatatos munkájáért és közéleti szerepvállalásáért”! 2012. március 15-én M. Szabó, ez a kurucinfón is publikáló újságíró, a Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapta meg.


Kérdezze meg Pintér belügyminiszter úrtól, hogy miért húzta-halasztotta egy évig a IX. kerületi Rendőrkapitányság Garai-Édler Eszter feljelentését. Varga úr ugyanis a kurucinfón vérdíjat tűzött ki Garai-Édlerre. (Itt olvashatja) 2013. október 15-én aztán véglegesen elutasították a feljelentést anélkül, hogy az amerikai hatóságokat megkérdezték volna. (Lásd: Kanadai Magyar Hírlap: A magyar rendőrség szerint a nácik szabadon zaklathatnak bárkit)


Kedves Deutsch úr, az Ön műfelháborodása hiteltelen. Ugyanis a kurucinfo nem működhetne az Ön kormányának csendes támogatása nélkül. Erről végre Amerikában is elkezdtek cikkezni. (Itt olvasható)Lázár György