rss      tw      fb
Keres

Hajdú János a lovát ugratjaOrbán erős embere, testőrségének parancsnoka, az őrnagyból 2010-ben hirtelen lett tábornok elégedetlen, hogy miért nincs több joga fegyvert használni. Szeretne több jogot, hogy ha kell, könnyebben alkalmazhasson fegyveres kényszert. Várható volt, hogy nem lesz elég a szinte korlátlan lehallgatási jogosultság, nem lesz elég az évi plusz milliárdokkal minden felesleges eszközzel felszerelt közel ezerfős szervezet, Orbán Viktor megvédéséhez bizonyos esetben szükség lehet a fegyverek használatára is. Csak néhány apró módosítás kell – ami, mint tudjuk, rendkívül gyorsan meg a magyar kvázi-parlamentben – és máris terrorcselekménynek lehet minősíteni az Orbán-klán vezetői elleni tüntetéseket. Hajdú János a túszejtést hozta fel példaként, pedig az a mi országunkban meglehetősen ritkán előforduló cselekmény, negyven év alatt mindössze néhány eset volt (1973-ban történt az első). De gondoljuk csak meg, milyen könnyen lehetne túszejtési akciót faragni némi jogi találékonysággal a Fidesz székház udvarának elfoglalásából! Lazább fegyverhasználati szabályokkal pedig micsoda könnyedséggel lehetne rendet teremteni az ilyen esetekben!


Ugyanebben a Magyar Hírlapnak (ki másnak!) adott interjúban kifejtette azt is, hogy „aki ma azzal akar kampányolni és szavazatokat szerezni, hogy a haza biztonságáért szolgálatban álló embereket, azok tevékenységét folyamatosan sarazza, savazza, és meg akarja szüntetni” a TEK-et, „annak nem velem kell megküzdenie, hanem mondjuk az izraeli, amerikai vagy német titkosszolgálatokkal”.


Ezúton kérem az izraeli titkosszolgálatot, hogy nyilatkozzon egyértelműen és világosan: védelmébe veszi-e az antiszemitákkal barátkozó diktátor, Orbán Viktor magántestőrségét? Magára veszi-e annak a terhét, hogy az Ózdon a nácik dachaui módszereit a cigányokkal szemben felelevenítő kormányzatot védelmező fegyveres alakulatért küzdelembe bocsátkozik a demokratikus ellenzékkel?


Ugyanerre kérem a német titkosszolgálatot is. Nyilatkozzon, hogy kiállna-e a mai demokratikus Németországot folyamatosan a Harmadik Birodalomhoz hasonlítgató Fidesz pártvezér és kormányfő testőrsége mellett a magyar demokratikus ellenzékkel szemben!


Az is nagyon érdekelne, hogy mi az Egyesült Államok titkosszolgálatainak véleménye, megvédenék-e annak az Orbán Viktornak a terrorelhárító központként álcázott személyi testőrségét, aki nem volt hajlandó 2001-ben elítélni Csurka Istvánt, amiért azt állította, hogy jogos volt a WTC tornyainak lerombolása. De utalhatnék arra is, hogy Orbán Viktor állandó harcot folytat a multinacionális tőke ellen, vagyis nagyrészt az Egyesült Államok vállalkozói ellen. Árulják el a magyar választóknak, védelemre érdemes-e Orbán testőrsége, vagy sem!