rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. május 8.



Bolgár György kérdései 2013. május 8-ai
 műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy körülbelül harmincötezer vállalkozó járt rosszul a trafikpályázattal és újabb Fidesz közeliek, például az agrár államtitkár rokonáról derül ki, hogy ők viszont jól jártak. Vegyük még ehhez hozzá, hogy az MSZP nem nézhette meg a trafikpályázatokat. Hiába a sok zúgolódás?

Másik témánk, hogy teljes erővel Bajnai Gordon ellen fordult a Fidesz. Közölték, hogy előveszik a tönkrement Hajdú BÉT ügyet, illetve az ügy aktáit. Hiába nyert sorozatban pereket Bajnai a liba-ügyekben, a kormány libatollal és rendőrséggel fojtogatja egészen a választásokig?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a kormány külföldi szakértőket bízott meg az uniós jogi kifogások visszaverése érdekében, de még ők is több aggályos pontot találtak a legutóbbi alkotmánymódosításban.

Mi a véleményük aztán arról, hogy Orbán Viktor szerint a magyar kormány hagyományos, természetes családfelfogása volt a szálka az unió szemében, ezért támadták megdöbbentő módon a magyar törvényeket és az alaptörvényt. A mi álláspontunk azonban sziklaszilárd kibillenthetetlen, mondta a miniszterelnök a keresztény értelmiségiek győri kerekasztalbeszélgetésén. Most akkor mégsem a különadók voltak a fő okai az unió és Magyarország közti vitának?

És végül beszéljük meg, hogy Tamás Gáspár Miklós a Magyar Nemzet mai számában nyílt levelet intézett Orbán Viktorhoz, és ebben arra kérte a miniszterelnököt, menjen le a romániai Szatmárra, és helyezzen el egy szál virágot az izsáki rendőrőrsön feltehetően halálra vert Bara József sírján. Érdemes ilyen kéréseket intézni a miniszterelnökhöz?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!