rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. május 2.Bolgár György kérdései 2013. május 2-ai
 műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük a percről percre botrányosabb trafikpályázatot. A mai Magyar Nemzet megpróbálta a szocialistákra is ráhúzni a vizes lepedőt, azt állítva, hogy az MSZP-s képviselő Puch László testvére és sógornője is nyert koncessziót, de kiderült, hogy Puch József nemhogy nem testvére Puch Lászlónak, de még ráadásul fideszes önkormányzati képviselő is. Lesz-e következménye ennek az egész ügynek vagy csak füstölgünk?

Másik témánk egy másik botrány, amelyből könnyebb volt gyorsan kihátrálni. Balogh József fideszes országgyűlési képviselő és Fülöpháza polgármestere kilépett a Fidesz frakcióból, miután abba az erős gyanúba keveredett, hogy súlyosan bántalmazta élettársát, a verést pedig a vak komondorra kente. Közben viszont a volt felesége azt nyilatkozta, hogy őt is hosszú évekig verte.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Orbán Viktor egyetemista lányának szakdolgozatát díjazta saját egyetemi témavezetője a Magyar Turizmus Zrt. pályázatán. Orbán Ráhel tudatta a nyilvánossággal, hogy nem indult a pályázaton, hanem írását az egyetem küldte be, vagyis ő úgy került az ügybe mint Pilátus a krédóba. És a témavezető vajon, aki egyben minisztérium főosztályvezető és pályázatügyi bíráló is?

Végül beszéljük meg, hogy a gyorsvonatok többségére nemsokára pótjegyet kell venni, és a kormány valamiféle burkolt adót, betétdíjat vetne ki minden üdítőre, ásványvízre, ami átlag harminc-negyven forinttal megemelné minden doboz és palack árát. Ezzel a kormány összességében legalább huszonöt milliárd forintos bevételt remél. Íme egy kis rezsicsökkentés?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!