rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. április 25.



Bolgár György kérdései 2013. április 25-ei
 műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Fidesz alapítványa pénzelte a békemenetet, amely 46,5 millió forintos bevételéből 40 milliót a Fidesztől kapott. Csak nincsenek meglepve?

Másik témánk, hogy lesz anticionista tüntetés a zsidó világkongresszus budapesti tanácskozása idején, mert a rendőrség tudomásul vette a jobbikos parlamenti képviselő, Hegedűs Loránt erről szóló bejelentését. Csatlakoznak majd a nemzeti érzelmű motorosok is, akik ugyancsak cionista ellenes motoros felvonulást tartanak. Az ő múlt vasárnapi motorozásukat betiltó rendőrségi határozatot közben a másodfokú bíróság hatályon kívül helyezte. Ugyanis másodjára már nem Adj gázt elnevezésű felvonulást terveztek, hanem tavaszi évadnyitót. Közben egyébként az internetre felkerült a fotó a motorosok elnökéről, amint tangában rúdtáncol valahol. Nem mintha ezt be kéne tiltani.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy egyre nagyobbra dagad a trafikbotrány. A régi trafikosok sora marad munka nélkül, az üzletek jórésze pedig néhány jól behatárolható érdekkörhöz kerül. Voltak kétségeik?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy Rogán Antal elárverezi Louis Vuitton luxustáskáját, amelyet több más luxuscikkel együtt a Milla facebook oldala fedezett fel a frakcióvezetőnél. Na mit szólnak, micsoda remek huszárvágás a belvárosból?

És végül megbeszéljük, hogy ha lesz ítélet a Klubrádió másik frekvenciaügyében, egyelőre úgy tudjuk, hogy a médiahatóság halasztást kért, a bíróság pedig nem döntött a kérelemről, de lehet, hogy a műsor ideje alatt lesz valamiféle döntés, esetleg akár ítélet is.


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!