rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. április 10.Bolgár György kérdései 2013. április 10-ei
 műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy az úgynevezett nemzeti érzelmű motorosok felvonulásának betiltása után ifjabb Hegedűs Lóránt lelkész szervez antibolsevista és anticionista népgyűlést a zsidó világkongresszus budapesti tanácskozásának idejére. Van-e még lejjebb?

És vajon uszításnak minősül-e az uszítás? Egyébként egy bizonyos szkíta motoroskör közölte, hogy résztvesz a betiltott adj gázt rendezvényen, de kik azok a szkíták?

Másik témánk, hogy a hvg.hu értesülései szerint egyetlen forint állami támogatást sem fognak kapni a pártok a jövő évi választási kampányra. Vajon melyik párt tud így kampányolni? Van rá tippjük?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Bokros Lajos is pártot alapít, méghozzá szabadelvű konzervatív pártot. Tovább forgácsolódik a demokratikus ellenzék, vagy így legalább világos lesz, hogy kikből, milyen irányzatokból áll majd össze a szövetség? Már amennyiben lesz.

Mi a véleményük továbbá arról, hogy példa nélkülinek nevezte a német közszolgálati televízió, a CED szóvivője, hogy a magyar kormány tiltakozott a magyar alaptörvényt bíráló német gyerekhíradó ellen. A szóvivő szerint egyáltalán nem kivételes, hogy más országok életéről is beszámolnak a német gyerekeknek. Magyarországot tehát nem pécézték ki.

Mit gondolnak aztán arról, hogy Lázár János miniszterelnökségi államtitkár személyiségi jogai megsértése miatt feljelentette a délmagyar.hu hírportál kiadóját. Mert egy kommentelő durva megjegyzést tett rá néhány hónapja történt autóbalesete után. Lázár egymillió forintot kér, amit a balesetben meghalt nő családjának ajánlana fel. A kommentelőt már ki is hallgatta az ügyészség. A vélemény szabad, de mennyire?

És végül beszéljük meg, hogy Széles Gábor energiacellás találmánnyal állítaná ötszáz éve nem tapasztalt növekedési pályára Magyarországot, és segítené újabb kétharmados győzelemhez Orbán Viktort. Hogy mivel?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!