rss      tw      fb
Keres

Felhívás minden rezsifizetőhöz


Használjuk csak ki, hogy a kormány egy kevés pénzt méltóztatik ajándékozni nekünk és röhögjünk rajtuk, mert azt hiszik, megvásárolhatóak vagyunk!

Egyébként sem tudnánk mást tenni, mint kihasználni, mert jön a számla, és azt kell befizetni, ami rajta áll, sem többet, sem kevesebbet. Élvezzük a hatalmon lévők ostobaságát, és ne tetézzük a sajátjainkkal. Mi ne legyünk ostobák, ne higgyük el, hogy jót akarnak, mert ez a hatalom eddig még sohasem akart jót másnak, csakis saját magának.

„Szabadságharcot” folytatnak, hogy ők szabadok legyenek. Meg is szabadultak minden törvénytől és minden ellenőrzéstől. Rájuk a törvények nem érvényesek, bármit megtehetnek és meg is tesznek mindent, ami hasznot hoz nekik. Minél szabadabb a hatalom, annál inkább szolgává leszünk mi valamennyien. Az ő szabadságuk mindannyiunk rabsága. Kifosztották az országot, hogy ők gazdagabbak lehessenek. Kifosztották a nyugdíjpénztárakat és értelmetlenségekre szórták szét milliók pénzét, és ezzel megfosztották őket a jövőjüktől. Kifosztották a cégeket és a vállalkozásokat, hogy valamiféle őrült ötlettől hajtva futballstadionokra pocsékolják a különadókat. Kifosztották az oktatást, hogy a magyar legyen Európa legbutább, legbefolyásolhatóbb népe – a magyar nagytőke pedig lelkesen tapsikol ehhez.

Adók tömegét vetették ki ránk. Akinek még van jövedelme, az ma már csak a töredékét éri annak, amit korábban ért. Akinek még van munkahelye, azt kiszolgáltatott helyzetbe taszították, miközben szakszervezeti talp- és egyebet nyalóik azt magyarázzák nekünk, miért nem lehet semmit sem tenni a megaláztatás ellen. Akinek még van vállalkozása, az vagy beáll az állami korrupció rendszerébe, vagy tönkremegy. Közben a vállalkozók lefizetett képviselői azt magyarázzák nekünk, hogy milyen jó irányba halad az ország. Akinek már nincs se munkahelye, se vállalkozása, az lehet kényszermunkás és tarthat kecskét, vagy szedhet az erdőben gombát, hogy éhen ne haljon – ahogy a milliárdos jövedelmű miniszterek javasolták –, de lehet koldus, avagy hajléktalan is, akit aztán a kocsismáték és a tarlósistvánok élvezettel üldöznek, mert a képességeikből és a tisztességükből többre nem futja.

Megfosztottak minket a jogainktól, amivel megvédhetnénk magunkat, nekik viszont szinte bármire van joguk. Valamennyiünket megfosztottak a magyarságunktól, helyette szirupos, nyálkás, szennyes árujukat kínálják, a lehető legalacsonyabb szellemi színvonalon. Azt akarják velünk elhitetni, hogy a magyar a műveletlenségére (lásd a futballmániát), az embertelenségére (lásd Horthy és a nyilasok kultuszát) és a sunyiságára lehet igazán büszke (lásd a törvények kijátszásával meggazdagodó (szélső)jobboldali politikusgárdát és az adókból gazdagodó, vállalkozónak álcázott bűnszövetkezeteket). Szerintük az a jó magyar, aki összeférhetetlen, aki senkivel sem képes értelmesen beszélgetni, aki megsértődik a kritikán, de folyton folyvást megsért másokat, és úgy viselkedik, mint egy útonálló.


Head – Francis Bacon, 1967 – en.wahooart.com

Ahogy megfosztottak minket a vállalkozás és a munka szabadságától, úgy fosztottak meg a földtől is, hogy rokonaiknak és csatlósaiknak osszák azt szét. Megfosztottak a kultúrától is és helyette ócska focit, giccses alaptörvényt és aljas eszméket dicsőítő emlékműveket adtak. Kultúra helyett engedelmességre és szolgalelkűségre oktatnák a gyerekeinket az iskolákban. A vallást is csak a hatalom iránti alázat elfogadtatására használják, így hát nem is értenek meg belőle semmit. A minden embert összekötő Istenben való hitet a magyar papság némi ezüstpénzért becserélte az embereket egymással szembeállító Vezérben való hitre. Halleluja!

Ne higgyünk hát el egyetlen hízelgő szót sem azoktól, akik ezt tették velünk, akik tudatosan pusztítják el a mindennapjainkat és a jövőnket. Orbán Viktor önkényuralmának csak akkor van jövője, ha képes lesz elvenni a miénket vagy, ha mi magunk adjuk oda, ha feladjuk, és elhisszük, hogy úgysem lehet ellenük semmit sem tenni. Pedig semmit sem kell elfogadni, amit ránk akarnak kényszeríteni. Csak rajtunk múlik, meg akarunk-e szabadulni ettől a velejéig korrupt, tisztességtelen és dilettáns hatalomtól. Ha igen, akkor sikerülni is fog!

Használjuk hát ki a rezsicsökkentést, és röhögjünk rajtuk!Krémer Ferenc


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!