rss      tw      fb
Keres

Forgalomkorlátozások lesznek vasárnap Budapesten

MTI 2013. március 16., szombat 15:45

Útlezárásokra és forgalomkorlátozásokra, a buszok és a villamosok közlekedésében pedig változásokra kell számítani vasárnap a Kálvin térre hirdetett demonstráció miatt - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Vasárnap reggel 9 órától várhatóan este 20 óráig a Kálvin tér és a Vámház körút lezárása miatt az Üllői úttól rövidített és módosított útvonalon közlekedik majd a 83-as trolibusz. A 47-es és a 49-es villamosok a dél-budai végállomásaiktól a Szent Gellért térig eredeti útvonalukon, majd onnan a 19-es és a 41-es villamosok útvonalán a Batthyány téri metró és HÉV végállomásra közlekednek. A kiskörutat a Szent Gellért térről a 7-es és a 173-as, a Batthyány térről pedig az M2-es metróval érhetik el majd az utasok.

Módosított útvonalon közlekedik majd a 115-ös autóbusz is. Valamennyi metrójárat és a 4-es és a 6-os villamosok menetrend szerint közlekednek majd, de tömegközlekedési forgalmi változások a rendőrség operatív döntése alapján változhatnak - hívta fel a figyelmet a BKK.