rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. november 23.Bolgár György kérdései 2012. november 23-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy teljes erővel beindult a kormánypárti, bár részben civilnek álcázott kampány Bajnai Gordon és mozgalma ellen. Nemcsak plakátok, hirdetések házasítják őt össze Gyurcsánnyal, hanem a Fidesz politikusai is már-már kötelességszerűen Gyurcsány-Bajnait emlegetnek – így együtt. Vajon sikerül-e lejáratni a demokratikus ellenzék esetleg miniszterelnök-jelöltjét?

Másik témánk, hogy már a múlt század elejének nagy kivándorlási hullámához hasonlítják azt a folyamatot, amely 2010. ősze óta egyre gyorsabban zajlik, magyarok százezrei telepednek le elsősorban Angliában, Németországban és más nyugat-európai országokban. Az Orbán-kormány egyelőre még szóra sem igen méltatja a lassan drámai méretű emigrációt, holott Gyurcsányt néhány éve azzal vádolta a Fidesz, hogy elüldözi innen a fiatalokat! Mit lehet most tenni?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Lázár János miniszterelnökségi államtitkár szerint az elmúlt húsz-huszonöt év nyerteseinek az eddiginél több terhet kell viselniük? Nocsak, nocsak, netán megszüntetik az egykulcsos adózást?

Mi a véleményük aztán arról, hogy Tarlós István és helyetteseinek jövedelmét jövőre majdnem a kétszeresére, másfél millió forintra emelik? Eddig kaptak keveset?

És végül beszéljük meg, hogy leépít a Ryanair légitársaság Budapesten, egyelőre tíz járatot töröltek, és öt helyett csak három repülőgépet tartanak majd Ferihegyen. A Malév-csődből csak nem tudunk kimászni?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!