rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. október 9.Bolgár György kérdései 2012. október 9-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy nemcsak ellenzéki, hanem kormánypárti békemenet tüntetés is lesz október 23-án. Még csak az hiányzik, hogy százezrek vonuljanak egymással szemben?

Másik témánk, hogy kettőszáz millió forintos kampányt indított a kormány az IMF tárgyalásokról az IMF ellen. A mai országos napilapokban jelentek meg az első kormányzati hirdetések, többek között olyan szöveggel, hogy nem adjuk fel Magyarország függetlenségét, nem engedünk az IMF-nek, nem az ingatlanadóra vagy hogy tiszteletet várunk az IMF-től. Miután kiderült, hogy egy szó sem igaz abból, amit a Valutaalap követeléseiről híreszteltek nemrégiben, vajon nem szégyellik magukat? Közpénzből megy tovább a félrevezetés? Mire játszanak?

Következő témánk, hogy a felcsúti foci az elsőszámú nyertese az úgynevezett látványsportok társasági adókedvezményes támogatásának. Az utánpótlás neveléséért alapítvány 2,8 milliárd forintot kapott az MLSZ-hez eddig összesen befolyt 15 milliárdból. Csak összehasonlításképpen: a debreceni csapat 526 millióhoz jutott, szóval az egyötödéhez sem. Ki a jobb? Kósa vagy Orbán?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Kajak-kenu Szövetség szerint van erkölcsi alapjuk 150 ezer eurót kérni Janics Natasáért a szerbektől. Erkölcs vagy üzlet?

Mi a véleményük továbbá arról, talán még némi összefüggésben a sport vagy a sportos élettel, hogy Orbán ki nem állhatja a kövér katonákat. Október 6-án a Kossuth téren nyitva maradt a miniszterelnök mikrofonja, miközben ellépett a díszszázad előtt, és akkor mondta, hogy rendben vannak a legények. A pocakos tábornok a halálom. Még szerencse, hogy csak ennyit hallottunk?

És végül beszéljük meg, hogy Antal Attila után a BKV másik vezérigazgatója, Balogh Zsolt is visszavonta vallomását a bíróságon. És az ügyészséget törvénysértéssel vádolta. Egyre kínosabb?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!