rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. szeptember 13.Bolgár György kérdései 2012. szeptember 13-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a két illetékes minisztérium ellenezte, Orbán Viktor ennek ellenére mégis úgy döntött, hogy Magyarország átadja a gyilkos katonatisztet Azerbajdzsánnak. Egyszemélyi felelősség vagy ahogy Martonyi János külügyminiszter mondta, az egész kormány felelős?

Másik témánk, hogy húsz percig vigasztalták a miniszterelnököt a díszpáholyban ülők a holland labdarúgó válogatottól elszenvedett 4-1-es vereség után. Erről Kovács Ferenc volt szövetségi kapitány beszélt, mondván Orbán Viktort rosszul érte a kudarc.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy már csak októberre várjuk az IMF delegációját a hiteltárgyalások megkezdésére, legalábbis az illetékes miniszter Varga Mihály szerint. De melyik év októberében?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet sajtószabadság felelőse dermesztő hatásúnak nevezte azt a pert, amelyet az MTI kezdeményezett tízmillió forint értékben egy internetes blogbejegyzés miatt egy újságíró ellen, aki a közmédiát bírálta. Mindenki szabadon megtarthatja a véleményét?

És végül azért sajnálja a fideszes Varga István a nők szerepéről kifejtett véleményét, mert Jeruzsálemtől New Yorkig mindenki erről beszél. De miért pont Jeruzsálem és New York? Csak nem a New York-Budapest Tel-Aviv tengely jutott az eszébe amúgy spontán módon? Leginkább azt kéne sajnálnia amit mondott, hogy a nők azután emancipálódjanak, hogy négy-öt gyereket már megszültek.Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!