rss      tw      fb
Keres

Egy forradalmár magyar a Kossuth téren – dokumentum

Részlet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, KDNP-elnök „ünnepi” beszédéből

„Pár nappal ezelőtt valóban megvalósult a nemzeti egység, soha nem látott nemzeti egység valósult meg, amikor 97,7 százalékkal a magyar országgyűlés megadta az állampolgárságot határon túli véreinknek.

De azért azt se felejtsük el, hogy volt olyan, Gyurcsány Ferenc és két tettestársa [füttykoncert], akik nem átallottak a magyarság ellen szavazni. Azok az emberek, akik 2004. december 5-én nem átallottak a saját nemzetük ellen kampányolni. És akiket kiszolgált egy lakájmédia. De a nemzeti egység megvalósult. A saját pártjukban is többekben felébredt a jó érzés. És ezáltal a saját pártjuktól is megvetetten ezek az emberek, a gyurcsányizmus a történelem szemétdombjára került.

És ahogy az országon belül voltak néhányan, akik a magyar nemzet ellen szavaztak, látnunk kell azt is, hogy a minket körülvevő hét ország kormányai közül egy van, amelyik az ottani magyarokkal szemben lép fel. Mégpedig a Magyar Szocialista Párt testvérpártja, a Fico-féle szocialisták, koalícióban a Slota-féle fasisztoid párttal.”

[Ezekben a percekben Kósa Lajos, Debrecen polgármestere is éppen a gyurcsányizmusról, a demszkyzmusról, a hagyóizmusról, „elvtársakról” beszél a Kossuth téri emelkedett ünnepen.]

(Galamus-csoport)


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!