rss      tw      fb
Keres

Igazságos Viktor királyA Malév katasztrófájának mélységesen szakszerűtlen és felháborítóan embertelen kommunikációja és a február 7-i évértékelés közti félidőben, a dermesztően hideg februári hétvégén Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tett egy hajléktalanszálláson.

Bejelentés nélkül érkezett,  testőrök nélkül, a saját maga által vezetett Volkswagennel (németül: a nép kocsija). Öltözéke is illett a környezethez: a kormányfő fakított farmert és bélelt bőrdzsekit viselt. Ezt a spontán látogatásról – hogy, hogy nem – tudomást szerző bulvárlap fotójáról tudhatjuk meg. Az Aszódi úti hajléktalanszálló vendégei kezet foghattak a kormánypárt első emberével, aki ellenőrizte az élelmiszerellátást, a szobákat és, ahogy a bulvárlap előkelősködve írja: a „vizes helyiségeket”, tehát a vécét és a zuhanyozót. Ezt követően „hosszan elbeszélgetett” a lakókkal és megállapította: „rend és biztonság van, nincs balhé”.

Ennyi telt a kormány körül tevékenykedő jólfizetett spin doctoroktól és image-dizájnerektől egy jéghideg februári hétvégén, a Malév leállása és az évértékelés közti félidőben.

(Huszár Ágnes)Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!