rss      tw      fb
Keres

Kirúgták Jóri András valamennyi munkatársát
Szabó Máté (korábban az állampolgári jogok ombudsmanja, ma már az alapvető jogok biztosa) a mai napon emailben felmondott az adatvédelmi biztos – Jóri András – valamennyi munkatársának. A levelet Zombor Ferenc (korábban az adatvédelmi biztos irodájának munkatársa, ma Szabó által kinevezett főtitkár) postázta egykori kollégáinak.

A levél néhány órát adott a munkavállalóknak, hogy személyes holmijukat összecsomagolhassák: „A szükséges munkaügyi dokumentációt a mai napon 10.00-11.00 között vegye át a Hivatal Panaszirodáján. Kérem továbbá, hogy 2012. január 2–án 16.30–ig személyes használati tárgyait készítse össze és szállítsa el, a Hivatal tulajdonában álló, az Ön használatába adott tárgyakkal számoljon el, adja le hivatali igazolványát, hivatali és parlamenti belépő kártyáját, az Ön nevén szereplő könyvtári könyveket. Folyamatban lévő ügyeivel pedig kérem, hogy soron kívül számoljon el. Az elszámoláshoz szükséges nyomtatványt a munkaügyi iratok átvétele alkalmával adjuk át.”

Szabó időközben új belépőkártyákat csináltattatott. A kirúgottak kedden már be sem léphetnek a munkahelyükre.Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!