rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. november 16.


Bolgár György kérdései 2011. november 16-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy ismét 82 százalékra ugrott az államadósság aránya elsősorban a romló forint árfolyam miatt. Orbán Viktor a napokban Londonban még azt állította, hogy 9 százalékkal csökkentettük az eladósodottsági rátát. Ezek szerint viszont semennyivel?

Másik témánk, hogy a Financial Times elemzője szerint Orbánnak le kell nyelnie a keserű pirulát és vissza kéne mennie a Nemzetközi Valuta Alaphoz. Vajon ő mégis inkább vajákoshoz fordul orvos helyett?

Beszéljük meg aztán, hogy a Fideszhez közelálló Nézőpont Intézet közvéleménykutatása szerint az MSZP megszenvedte a Gyurcsány pártiak kiválását. Ugyanakkor a Demokratikus Koalíció még alig mérhető. Úgyhogy e pillanatban a Jobbik lett a második legnagyobb párt. Mondom, a Nézőpont szerint.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Terrorelhárítási Központ ellenőrzi Orbán Viktor és Schmitt Pál ételeit a különböző rendezvényeken, hivatalos programokon. Az élelmiszerek beszerzésétől kezdve a főzésen át a felszolgálásig mindenre figyelnek. Így is kell?

És végül mi a véleményük arról, hogy egy friss törvénymódosítás szerint nem 50, hanem 150 ezer forintra, sőt elzárásra büntethetők azok a hajléktalanok, akik közterületen élnek, és másodszor is rajtakapják őket. Irány a börtön?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!