rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Primera División - Málagában kikapott a Valencia

A Valencia egygólos vereséget szenvedett Málagában a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának hétfői zárómérkőzésén, így nem sikerült előrelépnie a negyedik helyre a tabellán.

Cuadrado a Chelsea-nél folytatja

A Chelsea, röviddel azután, hogy német szélsőjét, Andre Schürrlét eladta, megvásárolta a Fiorentina kolumbiai labdarúgóját, Juan Cuadradót.

Huntelaart hat meccsre eltiltották

Hat mérkőzésre szóló eltiltást kapott Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke 04 csatára, akit a Hannover elleni hétvégi német bajnoki összecsapáson állítottak ki.

A 2011-es világbajnok orosz hétpróbázót is eltiltották

A hétpróba 2011-es világbajnoka, Tatyjana Csernova az újabb szereplője az orosz atlétikát sújtó doppingbotránynak, mely az elmúlt napokban több olimpiai és világbajnok sportolót érintett.

Giovinco már most csatlakozik a Torontóhoz

Sebastian Giovinco, a Juventus játékosa a tervezettnél hamarabb, a szezon vége helyett már most csatlakozik az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Toronto FC-hez.

Elhunyt Moravetz Ferenc, a dzsúdósok sikerkapitánya

Hetvenhét éves korában, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Moravetz Ferenc, a cselgáncsozók egykori szövetségi kapitánya, a barcelonai „aranyolimpia” szakvezetője.

Afrika Kupa - Szenegáli panasz a sérült légiós miatt

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi eljárást indított az angol élvonalbeli West Ham és a csatár Diafra Sakho ellen, mivel a szenegáli légiós hátsérülésre hivatkozva nem utazott el a jelenleg zajló Afrika Kupára, ám klubjában pályára lépett.

Ismét üzemel a dobogókői sícentrum

A tavaly év végi jégkár helyreállítását követően megnyitott a dobogókői sícentrum főpályája, és a felvonó is újra üzemel - közölte a létesítmény vezetője hétfőn az MTI-vel.

Bundesliga - Kedden már javíthat is a Bayern

A Wolfsburgtól elszenvedett pénteki vereség után már kedden lehetősége nyílik a javításra a címvédő és listavezető Bayern Münchennek, amely a negyedik Schalkét fogadja a német labdarúgó-bajnokság hétközi, 19. fordulójának első játéknapján.

Négy magyar bronz a birkózók párizsi nagydíján

Szabadfogásban Hatos Gábor és Ligeti Dániel, kötöttfogásban Szabó Martin, a nőknél pedig Barka Emese nyert bronzérmet a birkózók második alkalommal megrendezett párizsi Grand Prix-viadalán.

Női tenisz-világranglista - Makarova a legjobb tízben

Az amerikai Serena Williams megerősítette vezető helyét a női teniszezők világranglistájának élén, miután az ausztrál nyílt bajnokság szombati döntőjében legyőzte a második orosz Marija Sarapovát.

Férfi tenisz-világranglista - Murray feljött a negyedik helyre

A brit Andy Murray a hatodikról feljött a negyedik helyre a férfi teniszezők világranglistáján azt követően, hogy az ausztrál nyílt bajnokság vasárnapi döntőjében kikapott az éllovas szerb Novak Djokovictól.

Afrika Kupa - Elefántcsontpart jutott utolsóként az elődöntőbe

Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja jutott utolsóként a legjobb négy közé az Egyenlítői-Guineában zajló Afrika Kupán, ugyanis vasárnap az utolsó negyeddöntőben 3-1-re legyőzte a tavalyi világbajnokságon nyolcaddöntős algériai csapatot.

Primera División - Nehezen nyert a Sevilla

A hajrában szerzett góllal a Sevilla 3-2-re legyőzte a hozzá hasonlóan dobogós helyért küzdő vendég Villarrealt a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának harmadik vasárnapi mérkőzésén.