rss      tw      fb
Keres

 

Egyéb írások, felhívások, szolgálati közlemények

 

Kedves Olvasók!

Friss írásokat legközelebb hétfőn, november 4-én találnak a Galamusban. A napi híreket természetesen ez idő alatt is olvashatják.

Felhívás: javaslatok a nemzeti jelmondatra


"...ha van elképzelésük, mi lehetne az a nemzeti jelmondat, amely olyan értékeket deklarál röviden, ám markánsan, amely kiállja az idő és a „kurzusok” próbáját is, ha van másoktól, a nagy elődöktől átvett vagy saját ötletük, írják meg nekünk!"

Egy cikk és következményei

 

Gatter László, a Fővárosi Bíróság elnöke fegyelmi eljárást kezdeményezett Cserni János, a Galamus-csoport tagja, a Fővárosi Bíróság büntetőbírája ellen A mártír harca című írása miatt. Cikkünkben közzétesszük a fegyelmi eljárást kezdeményező levelet - néhány melléklettel.

Alkotmánybírósági beadványok tára


Gyűjtjük az alkotmánybírósági beadványokat!

Kérjük azokat a szervezeteket és magánszemélyeket, akik az új országgyűlés, illetve a kormány megalakulása óta valamelyik jogszabály vagy jogszabálymódosítás miatt a Magyar Köztársaság Alkotmánybíróságához fordultak, indítványukat, panaszukat küldjék el nekünk!

Galamus-csoport     

Legújabb:  A Szabadság és Reform Intézet képviselőinek alkotmányjogi panasza a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására irányuló tevékenység miatt