rss      tw      fb
Keres

Sefcovic visszautasította a magyar EP-képviselők bírálatát

Az Európai Bizottság (EB) szlovák biztosjelöltje visszautasította két magyar európai parlamenti (EP-) képviselő bírálatát, miszerint a múltban romaellenes nyilatkozatot tett volna, s bocsánatkérést sürgetett.

Forsense: a választók 40 százaléka a Fidesz-kormánynak örülne

A Fidesz kormányzati szerepét a választópolgárok több mint 40 százaléka támogatná valamilyen formában, az MSZP választások utáni ismételt szerepvállalásának 17 százalék örülne

Tárki: letelepedési engedélyt inkább a határon túli magyaroknak

A lakosság 71 százaléka adna letelepedési engedélyt egy büntetlen előéletű és munkával rendelkező határon túli magyarnak, míg egy hasonló adottságú arab, izraeli, afrikai, ukrán, szerb, kínai, vagy cigány származású embernek csak 15-19 százalék.

KSH: tavaly 4,2 százalék volt az éves infláció

A fogyasztói árak 2009-ban átlagosan 4,2 százalékkal emelkedtek, decemberben 5,6 százalékkal voltak magasabbak, mint 2008 decemberében és nem változtak 2009 novemberéhez képest.

Keszthely: őrizetbe vettek egy keszthelyi ingatlanforgalmazót

Őrizetbe vettek a rendőrök egy keszthelyi ingatlanforgalmazót, aki tagja az önkormányzat egyik bizottságának, továbbá a Jobbik helyi szervezetének elnöki tisztségét is ellátja.

A SZEMA nyílt levele az igazságügyi és rendészeti miniszterhez

A SZEMA nyílt levélben fordult Forgács Imréhez, igazságügyi és rendészeti miniszterhez, hogy a törvényeknek érvényt szerezve ne engedélyezze a neonácik február 11-ére tervezett felvonulását.

Sztrájk: a vasutasok az utasokkal voltak szolidárisak

A VDSZSZ szolidaritási sztrájkja alatt az éjszakai műszakban a munkavállalók 97 százaléka dolgozott, csupán 3 százalékuk nem vette fel a munkát; a 6 és 7 óra közötti műszakváltás után 100 százalékos volt a munkába állás.

Bajnai: a választás a felelősség küzdelme lesz a demagógia ellen

A mostani választás a felelősség küzdelme lesz a demagógiával, szemfényvesztéssel, a hatalomvággyal szemben - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a 168 Óra című hetilapnak adott interjújában.

Andor Lászlót alkalmasnak találja az EP-bizottság

Alkalmasnak találja Andor Lászlót az Európai Parlament foglalkoztatás- és szociálpolitikai szakbizottsága arra, hogy tagja legyen a következő Európai Bizottságnak.

Fed - Bézs Könyv: tovább javulnak a gazdasági feltételek

Az Egyesült Államokban szerényen tovább javultak a gazdasági feltételek az elmúlt közel másfél hónapban az előző hasonló időszakhoz képest.

Andor László meghallgatása: eltérő reagálások

Elégedettségét fejezte ki Andor László foglalkoztatás- és szociálpolitikai biztosjelölt szerdai európai parlamenti mutatott teljesítményével kapcsolatban Pervenche Beres, az eljárást irányító EP-bizottság elnöke.