rss      tw      fb
Keres

Katalóniai bemutató előtt a Magyarok a Barcáért

Az FC Barcelona labdarúgóklub vezetősége elkötelezett amellett, hogy a Magyarok a Barcáért című magyar filmet a jövő tavasszal bemutassák Barcelonában.

Ramos maradna a Real Madridnál, de kevesli a felkínált pénzt

Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok hátvédje szívesen maradna továbbra is csapatánál, de kevesli azt a pénzt, amelyet szerződéshosszabbítás fejében a klubelnök, Florentino Pérez ajánlott neki.

ATP: jövőre túl a 100 millió dolláros határon

Jövőre rekordösszegű - összesen több mint 100 millió dollárnyi - pénzdíjat osztanak ki a férfi teniszezők körversenyén, az ATP Touron.

Bundesliga - Győzött a Hoffenheim

Szalai Ádám góllal tért vissza kétmeccses eltiltása után, csapata, a Hoffenheim pedig 3-2-re győzött a vendég Eintracht Frankfurt ellen a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Di María a Liverpool ellen sem játszhat

Nem jött rendbe Angel Di María, a Manchester United argentin labdarúgójának a sérülése, így nem játszhat a Liverpool elleni vasárnapi angol bajnoki rangadón.

Premier League - Négynapos fordulókat vezetnek be

A spanyol futballélvonal gyakorlatához hasonlatosan az angol labdarúgás első osztályában is bevezetik a négynapos bajnoki fordulókat.

Pjongcsang 2018 - Nem visznek külföldre versenyszámokat

A 2018-as pjongcsangi téli olimpia szervezői nem tervezik, hogy a Koreai Köztársaságon kívül rendezzenek versenyszámokat, noha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hétfői döntése után erre lehetőségük lenne.

Eladták a Parmát, a vevő még nem ismert

Az olasz élvonalban szereplő Parma labdarúgóklubja közleményben bejelentette, hogy új tulajdonosa lesz.

Európa Liga - Összecsapás, késelés Kijevben

Tömegverekedés tört ki a csütörtök esti, Dnyipro - Saint-Étienne labdarúgó Európa Liga-mérkőzés után Kijevben, a francia gárda több szurkolója is megsérült - jelentette az ukrán média.

Kinevezték az Almería új vezetőedzőjét

Juan Ignacio Martinezt nevezték ki a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Almería új vezetőedzőjének.

Európa Liga - A legjobb 32 mezőnye

A labdarúgó Európa Liga legjobb 32 csapata között legnagyobb számban, pontosan öt együttessel az olaszok képviseltetik magukat.

Európa Liga - Az Aalborg vereséggel is továbbjutott

Négy csapat, a Feyenoord, a VfL Wolfsburg, a Young Boys és a Guingamp győzelemmel harcolta ki a továbbjutást a labdarúgó Európa Liga csoportkörének utolsó, csütörtöki fordulójában, míg az Aalborg veresége ellenére is folytathatja szereplését tavasszal, mivel a négyes másik meccsén a Steaua Bucuresti kikapott a vendég és már biztos csoportelső Dinamo Kijevtől.