rss      tw      fb
Keres

Ismét Vettel Európa legjobbja

Az idén sorozatban negyedik Forma-1-es világbajnoki címét begyűjtő német Sebatian Vettel bizonyult a legjobb európai sportolónak a kontinens hírügynökségeinek választásán.

Matt White: az UCI-nek jobban kell figyelnie a kínai húsokra

Matt White, a GreenEdge csapat sportigazgatója szerint a Nemzetközi Kerékpáros Szövetségnek (UCI) a jövőben jobban kell figyelnie a kínai húsokra, miután a szezon második felében két olyan versenyző is klenbuterollal akadt fenn a doppingvizsgálaton, aki a távol-keleti országban szerepelt.

Bartoli és Parker az év francia sportolója a L'Equipe-nél

Az idei wimbledoni bajnok Marion Bartoli és a francia férfi kosárlabda-válogatottal Európa-bajnoki címet szerző Tony Parker lett az év sportolója Franciaországban a L'Equipe című sportlap szavazásán.

Gyarapodik a Federer-család

Ismét apa lesz Roger Federer, a svájciak világsztár teniszezője.

Hosszabbított a montenegrói futballkapitány

Két évvel, 2016-ig meghosszabbította szerződését Branko Brnovic, a montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Ronaldo 2013-ban több gólt szerzett Messinél

Cristiano Ronaldo volt a legeredményesebb európai labdarúgó 2013-ban, aki 69 találattal végzett az élen az öreg kontinens legkiválóbb gólszerzőinek listáján.

Premier League - Döntetlen a londoni rangadón

A Chelsea gól nélküli döntetlent ért el az Arsenal vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.

Fellaini hat hétig nem játszhat

Hat hétig nem léphet pályára Marouane Fellaini, a Manchester United labdarúgócsapatának középpályása.

Karl Erik Böhn: megkaptam a halálos ítéletet

Az orvosok ismét rosszindulatú sejteket találtak Karl Erik Böhnnek, a magyar női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitányának szervezetében, ami azt jelenti, hogy a leukémiával kezelt edző, aki csontvelő-átültetésen is átesett, gyógyíthatatlan.

Froome hosszabbított a Sky csapatával

A Sky brit profi kerékpároscsapat meghosszabbította a Tour de France-győztes Christopher Froome szerződését.

Ribéry az év embere a kicker magazinnál

Franck Ribéryt választotta az év emberének a kicker című német futballmagazin, amelyben a francia támadó kijelentette: ameddig csak lehet, a Bayern Münchenben maradna.

Beszakadt Xabi Alonso dobhártyája

Beszakadt a dobhártyája Xabi Alonsónak, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok középpályásának a vasárnapi spanyol futballbajnoki összecsapáson, amelyet a Valencia otthonában vívott a királyi gárda.