rss      tw      fb
Keres

Rövidpályás úszó Eb - Verrasztó Evelyn a legjobb idővel döntős

Verrasztó Evelyn a legjobb eredménnyel, Hosszú Katinka a második és az ötödik legjobbként, Gyurta Dániel pedig a negyedik idővel biztosította helyét az esti tízes döntőben a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság befejező napján. Kozma Dominik egy második hely birtokosaként jutott a döntőbe.

Klubvilágbajnokság - Elődöntős a Casablanca

A hazai Raja Casablanca jutott be utolsóként a Marokkóban zajló labdarúgó klubvilágbajnokság elődöntőjébe, miután hosszabbítást követően 2-1-re legyőzte szombaton a mexikói Monterreyt.

Serie A - Nem született gól a nyitómeccsen

A sereghajtó Catania hazai pályán 0-0-ás döntetlent ért el a hatodik Hellas Verona ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati nyitómeccsén.

Bundesliga - A Wolfsburg legyőzte a Stuttgartot

A Wolfsburg legyőzte a vendég Stuttgartot a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapjának záró mérkőzésén.

Premier League - Döntetlen a szombati zárómeccsen

Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Hull City és a Stoke City az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.

Rövidpályás úszó Eb - Eredmények

Két magyar érem született a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság harmadik napján: Gyurta Gergely aranyat nyert 1500 m gyorson, Hosszú Katinka pedig ezüstöt 100 m vegyesen.

Rövidpályás úszó Eb - Gyurta Gergely „aranyszombatot” tartott - ÖSSZEFOGLALÓ

Gyurta Gergely váratlan és roppant kellemes meglepetéssel szolgálva aranyérmet nyert 1500 méter gyorson szombaton a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, saját maga első, a magyar úszósportnak pedig 41. Eb-elsőségét szerezve meg 25 méteres medencében.

Rövidpályás úszó Eb - Hosszú Katinka ezüstérmes 100 méter vegyesen

Hosszú Katinka ezüstérmet nyert 100 méter vegyesen szombaton a herningi rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, ezzel második medálját gyűjtötte be a 25 méteres medencében zajló dániai kontinensviadalon. Ugyanennek a számnak a döntőjében Verrasztó Evelyn 6. lett.

Rövidpályás úszó Eb - Gyurta Gergely aranyérmes 1500 gyorson

Gyurta Gergely aranyérmet nyert 1500 méter gyorson szombaton a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, saját maga első, a magyar úszósportnak pedig 41. Eb-elsőségét szerezve meg 25 méteres medencében.

Premier League - A Manchester City kiütötte az Arsenalt

A Manchester City gólzáporos mérkőzésen 6-3-ra kiütötte hazai pályán az éllovas Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Primera División - Nyert a Levante az Elche ellen

David Barral két góljával legyőzte a Levante az Elchét hazai pályán a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának pénteki nyitányán.

Bundesliga - Hertha-győzelem Berlinben

A Hertha hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Brémánál a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Rövidpályás úszó Eb - Eredmények

Két számban magyar győztest avattak a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság második napján, amelyen az orosz Julija Jefimova világcsúcsot ért el 200 méter mellen.