rss      tw      fb
Keres

Női kézilabda Eb - Megszakadt a norvégok sorozata, Montenegróé az arany

A montenegrói női kézilabda-válogatott kétszeri hosszabbítás után 34-31-re legyőzte az elmúlt négy Európa-bajnokságon aranyérmes, olimpiai és világbajnok norvég csapatot a szerbiai kontinensviadal vasárnapi, belgrádi döntőjében.

Primera División - Kikapott a Valencia

A Valencia kikapott otthon a Rayo Vallecanótól a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Premier League - Pontot szerzett a West Brom

Három elvesztett meccs után pontot szerzett a West Bromwich Albion az angol labdarúgó-bajnokságban: Gera Zoltán együttese a West Ham Uniteddel játszott gól nélküli döntetlent a 17. forduló vasárnapi játéknapján.

Serie A - Hét ponttal vezet a Juventus

Az éllovas Juventus magabiztosan verte a vendég Atalantát az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, így hét ponttal vezeti a tabellát.

Premier League - Nyert a Tottenham

A Tottenham Hotspur egygólos győzelmet aratott a vendég Swansea City felett az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján, így pontszámban beérte a harmadik helyen álló Chelsea-t.

Kovács Antal a dzsúdószövetség egyik alelnöke

Az olimpiai bajnok Kovács Antal lett a Magyar Cselgáncs Szövetség (MJSZ) média alelnöke, az újonnan létrehozott posztról és első betöltőjéről az MJSZ vasárnapi, tisztújító közgyűlésén született döntés.

Serie A - Hozta a papírformát a Fiorentina

Nem okozott gondot az utolsó helyezett Siena legyőzése a Fiorentinának az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában: a vasárnapi program nyitányán a firenzei csapat hazai pályán három góllal múlta felül ellenfelét.

2013-as női kézilabda vb - Az európai selejtező párosításai

Kisorsolták Belgrádban, a női kézilabda Európa-bajnokság négyes döntőjének helyszínén a jövő évi, ugyancsak Szerbiában sorra kerülő női világbajnokság európai selejtezőjének párosításait.

Klubvilágbajnokság - Az eddigi döntők

A labdarúgó klub-vb és a korábbi Világkupa összesítésében - a 2000-es klubvilágbajnokságot nem számítva - Európa vezet 26-25-re:

Rövidpályás úszó-vb - Négy egyéni versenyző és a váltó döntős

Jakabos Zsuzsanna a legjobb idővel került be az esti döntőbe 200 méteres gyorsúszásban az isztambuli rövidpályás világbajnokságon. Mellette további három magyar egyéni versenyző, illetve a 4x100-as férfi vegyesváltó biztosította helyét a fináléban a 25 méteres medencében zajló törökországi vb utolsó versenynapján.

Menesztették a Schalke vezetőedzőjét

Azonnali hatállyal szerződést bontott Huub Stevens vezetőedzővel a német labdarúgó-bajnokságban gyengélkedő Schalke.

Bronzérmes a tekéző Kiss Norbert Ausztriában

Kiss Norbert a harmadik helyen végzett a tekézők World Tour Classic elnevezésű sorozatának idei utolsó állomásán, az ausztriai Ritzingben.

Sportlövő aranyak Belgrádból

Sidi Péter fölényesen nyerte a férfi légpuskások 60 lövéses versenyszámát a Belgrad Trophy elnevezésű nemzetközi versenyen.

Serie A - A Lazio nyerte a forduló rangadóját

A Lazio Miroslav Klose hajrában szerzett góljával legyőzte a vendég Internazionalét az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombat esti rangadóján.

Bundesliga - Otthon kikapott a Schalke

A Schalke 04 hazai pályán 3-1-re kikapott a Freiburgtól a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján.

Serie A - Di Natale mentett pontot az Udinesének

Antonio Di Natale a 89. percben szerzett góljával mentett pontot az Udinesének a vendég Palermo ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Rövidpályás úszó-vb - Eredmények

Az Isztambulban zajló rövidpályás úszó-világbajnokság szombati napjának eredményei és a magyarok helyezései: