rss      tw      fb
Keres

Forma-1 - Grosjean marad a Lotusnál

A következő évben is Romain Grosjean lesz Kimi Räikkönen csapattársa a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságon szereplő Lotus istállónál.

Rövidpályás úszó-vb - Harmadik a medáltáblázaton Magyarország

Huszonöt ország szerzett legalább egy érmet a nemzetközi szövetség (FINA) 202 tagállama közül a vasárnap zárult isztambuli rövidpályás úszó-világbajnokságon, ahol a magyar csapat 10 darabból álló kollekciójával harmadikként végzett a nemzetek medálgyűjtó versenyében.

FIFA - Bin Hammam minden posztjáról lemondott, ismét eltiltották

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) ismét örökös eltiltással büntette a korábban korrupciógyanúba keveredett Mohamed bin Hammamot, az ázsiai konföderáció (AFC) elnökét, aki egyúttal a futballal kapcsolatos minden posztjáról lemondott.

Edzőváltás a Sampdoriánál

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoria hétfőn menesztette a vezetőedzői posztról Ciro Ferrarát, s helyére Delio Rossit nevezte ki.

Hat hónap után megvált Luciótól a Juventus

Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető Juventus szerződést bontott Lúcióval, a gárda brazil védőjével.

Ronaldo három hónap alatt 17 kilót fogyott

Három hónapos, tévéstáboktól kísért fogyókúrája eredményeként 17 kilogrammot adott le Ronaldo, a brazilok világbajnok futballsztárja.

Felfüggesztett fogház egy tandemező ejtőernyősnek társa sérülése miatt

Tíz hónap - egy évre felfüggesztett - fogházbüntetésre ítélt hétfőn nem jogerősen a Kaposvári Városi Bíróság egy tandemvezetőt légi közlekedés maradandó fogyatékosságot okozó gondatlan veszélyeztetésének vétsége miatt. A 41 éves vádlott utasa - egy 43 éves férfi - 2007 márciusában egy kaposújlaki páros ugrás során szenvedett sérülést.

A 2013-as Forma-1-es - még nem teljes - pilótalista

A Marussia istálló bejelentése után már csak három pilótaülés maradt szabadon a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság jövő évi mezőnyében.

Légpuskában magyar győzelmek Belgrádban

Légpuskában a férfiaknál és a nőknél is magyar győzelem született vasárnap a rangos, 12 nemzet legjobbjait felvonultató Belgrad Trophy elnevezésű nemzetközi légfegyveres versenyen, melyen Sidi Péter és Veres Kata nyert.

Bradley Wiggins az év brit sportolója

Bradley Wiggins országúti kerékpárost választották az idei év brit sportolójává a BBC által megrendezett országos szavazáson.

Serie A - Kikapott a Napoli

A Napoli nagy meglepetésre kikapott a Bolognától az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

Rövidpályás úszó-vb - Eredmények

Az Isztambulban rendezett rövidpályás úszó-világbajnokság vasárnapi napjának eredményei és a magyarok helyezései:

Primera División - Otthon vesztett pontot a Real Madrid

A címvédő Real Madrid hazai pályán csak döntetlent ért el az utolsó előtti helyen álló Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Bundesliga - Döntetlen Brémában, folytatás jövőre

Döntetlent hozott az idei utolsó mérkőzés a német labdarúgó-bajnokságban: a 17. forduló vasárnap esti zárómeccsén a Nürnberg 1-1-et játszott a Werder Bremen vendégeként.