rss      tw      fb
Keres

Nadal februárban pihenteti sérült vállát

Az Australian Open után pihenteti sérült vállát Rafael Nadal, a férfi világranglistán második spanyol teniszező.

Maradona megfizet a dühkitörésért

Sértő szavaiért pénzbírságot köteles fizetni Diego Maradona, az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszl labdarúgócsapatának argentin vezetőedzője.

Abu-Dzabi tenisztorna - Ferrer és Djokovic sikere

A spanyol David Ferrer szetthátrányból fordítva nyert csütörtökön a francia Jo-Wilfried Tsonga ellen az Abu-Dzabiban zajló bemutató tenisztornán.

Sydney-Hobart - Hivatalosan is az Investec Loyal győzött

Az elutasított óvás után immár végleges, hogy új győztest avattak szerdán a 67. alkalommal megrendezett Sydney-Hobart vitorlásversenyen, miután minden idők egyik legszorosabb befutójában az Investec Loyal legyőzte a címvédő Wild Oats XI egységét.

A Celtic Glasgow nyerte az örökrangadót

A Celtic Glasgow hazai környezetben 1-0-ra legyőzte az ősi, városi rivális Glasgow Rangers együttesét a skót labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szerdai játéknapján.

Orosz lett az olimpiai bajnok dél-koreai gyorskorcsolyázó

A 2014-es szocsi téli játékokon már orosz színekben versenyezhet An Hjun Szo háromszoros olimpiai bajnok dél-koreai rövidpályás gyorskorcsolyázó, mivel megkapta az állampolgárságot.

Corretja nem mondott le Nadalról

A Davis Kupában címvédő spanyol teniszválogatott élére szerdán frissen kinevezett Alex Corretja annak ellenére nem mondott le Rafael Nadalról, hogy a korábbi világelső kijelentette, jövőre nem vállalja a szereplést a sorozatban.

A Barcelonánál tagadják Neymar előszerződését

A spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetősége cáfolta azokat a korábban megjelent híreket, miszerint a klub előszerződést kötött a Santos együttesével a brazil Neymar átigazolásáról.

Australian Open - Blake nem indul

Kihagyja az év első Grand Slam-tornáját, az Australian Opent James Blake, a férfi teniszezők világranglistájának 59. helyezettje.