rss      tw      fb
Keres

Elektronikai webáruház lett az Ország Boltja

MTI 2011. október 17., hétfő 20:48

A 220volt.hu elektronikai webáruház nyerte az Ország Boltja elnevezésű, Magyarország legnagyobb webáruházversenyét - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

Az Ország Boltja trófeákat hétfő este Budapesten, az Uránia Filmszínházban adták át - olvasható a közleményben.

Idén összesen 439 webáruház indult el a megmérettetésen minőségi és népszerűségi kategóriákban. Minőségi díjakat 10 kategóriában adtak át; a Népszerűségi díjért 16 kategóriában indulhattak a boltok.

Minőség díjat nyert - többek között - a Tactic Sport webáruház, a NetBio webáruház és a Pcland.hu webshop. Népszerűségi díjat nyert, egyebek mellett, a Horgász Online webáruház, az Iparfüméria webshop és a Special Shop.

A díjátadón Szöllősi László, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes-államtitkára és Simon Gábor, az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke méltatta a versenyt, a magyar e-kereskedelem fejlődését, a kezdeményezés jótékony hatását, valamint kiemelték, hogy a megmérettetés különlegesen hasznos fogyasztóvédelmi szempontból, hisz maga a fogyasztó részletes értékelésein alapult - olvasható a közleményben.

A versenyt augusztus 16-án hirdették meg. A verseny célja az volt, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb és a legjobb minőségű webshopokat.