rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. október 13.


Bolgár György kérdései a 2011. október 13-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Mesterházy Attila hétfőig adott határidőt az MSZP képviselőinek annak eldöntésére, mennek-e Gyurcsánnyal vagy maradnak. Jobb előbb mint később?

Másik témánk, hogy félpályás útlezárásokat kezdtek a szakszervezetek többek között a Munka Törvénykönyvének durva megváltoztatása miatt. Debrecenben Orbán Viktor képét Ceausescué mellé rakták ki. Ilyen egyszerű volna? És félpályás útlezárással orvosolható a probléma?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Tarlós István szerint leállhat a BKV, ha októberben nem kap újabb hatmilliárd forintot a kormánytól. Ezzel szorongatják a főpolgármestert?

Beszéljük meg aztán, hogy Martonyi János külügyminiszter nem emlékszik a cukoripar privatizációjára. Bár akkoriban az Állami Vagyonügynökség igazgató tanácsi tagja volt. Martonyi az országgyűlés vizsgáló bizottsága előtt beszélt.

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a spekulánsok is örülhetnek az Orbán-kormány által megígért kedvezményes lakáshitelezésnek. A kedvezmény ugyanis jár akkor is, ha valaki több lakást vásárolna akár árverés előtt is. Ne legyünk kicsinyesek?

És végül beszéljük meg, hogy eredetileg a korábbihoz képest fele akkora miniszterelnökséget akart Orbán Viktor, mára mégis többen dolgoznak neki mint elődjének Bajnai Gordonnak. Jó munkához jó sok ember kell?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!