rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. október 12.


Bolgár György kérdései a 2011. október 12-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Gyurcsány-platform nem bízik az MSZP megújulásában, és minden jel szerint hamarosan kiválik az MSZP-frakcióból, új önálló parlamenti csoportot alakítva. Állítólag ehhez megvan a szükséges tíz parlamenti képviselő is. Szétválik, ami nem tartozik össze?

Másik témánk, hogy Európa legversenyképesebb országává akarja tenni 2014-ig Magyarországot Orbán Viktor. Csak akarat kérdése?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy visszahozza a megszüntetett szocpolt, a vissza nem térítendő lakástámogatást az Orbán kormány. Igaz, a korábbinál szigorúbb feltételekkel. Több mint a semmi?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy nemcsak kávé-, hanem lekvár és szörpadót is ki akar vetni a nemzetgazdasági tárca. Adóból soha nem elég?

Beszéljük meg aztán, hogy Semjén Zsolt lepojácázta Károlyi Mihályt. A miniszterelnök-helyettes, aki trianoni emlékművet avatott Oroszlányban, azt mondta, hogy Trianonban nem a külső ellenségeink győztek le bennünket, hanem a belső ellenségek szúrtak minket hátba.

És végül mit gondolnak arról, hogy Ukrajnában hét év börtönre ítélték Julia Timosenko volt miniszterelnököt hivatali visszaélés vádjával. Az ítéletet az Európai Unió és több európai kormány is kritizálta, kivéve a magyart. Meg vannak lepve?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!