rss      tw      fb
Keres

Egy montenegrói manöken azt állítja, hogy Berlusconi jegyese

MTI 2011. szeptember 29., csütörtök 18:49

Egy manöken, a montenegrói szépségkirálynő-választás egykori jelöltje egy csütörtökön megjelent interjúban azt állította, hogy Silvio Berlusconi olasz kormányfő menyasszonya.

A jelenleg 20 éves Katarina Knezevic Podgoricában a La Repubblica című olasz lapnak azt mondta: 2009. május elején ismerkedett meg a miniszterelnökkel, azt követően, hogy Berlusconi elvált feleségétől. Veronica Lario amiatt adta be a válókeresetet, hogy az olasz sajtó kiteregette férje viszonyát egy ifjú nápolyi lánnyal, a 18 éves Noemivel.

A montenegrói lány mostani kijelentései azért lehetnek kényelmetlenek Berlusconi számára, mert arra mutatnak, hogy a kormányfő kapcsolata akkor kezdődött vele, amikor Katarina még kiskorú volt. Berlusconinak korábban már gondjai támadtak amiatt, hogy egy ugyancsak fiatalkorú marokkói lánnyal, Rubyval hozták hírbe, és az állítólagos viszony miatt bírósági eljárást indítottak ellene.

Katarina a La Repubblicának kijelentette: mindenütt ott van, ahol Berlusconi. Kapcsolatuk nem titok, de egyelőre még nem tudtak róluk fényképet készíteni. A köztük lévő korkülönbség - Berlusconi épp csütörtökön töltötte be 75. életévét - nem gond, mert Katarina szerint egy olyan különleges ember, mint ő, lehet akár 100 éves is.

A Rubygate-ügyben készült telefonlehallgatások arról tanúskodnak, hogy a Berlusconi luxusvilláiban tartott partikon megfordult fiatal nők látták Katarinát a villákban, és a montenegrói lányt egy veszélyes őrültnek írták le, aki nyomás alatt tartja a kormányfőt.

A montenegrói lány válasza erre az volt, hogy ez nem igaz, sohasem zsarolta Berlusconit. Ezek a lányok féltékenyek, és szeretnének a helyében lenni, de ez nem sikerül nekik, ezért hordanak össze mindenfélét róla.

Januárban, amikor kitört a Rubygate-botrány, Berlusconi azt állította, hogy tartós szerelmi kapcsolata van egy nővel, aki nem fogadná el, hogy előforduljanak azok a képtelen dolgok, amelyekről az újságok beszámolnak.