rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. augusztus 2.


Bolgár György kérdései a 2011. augusztus 2-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy valósággá vált a rémálom. Elképesztő magasságokba szökött a svájci frank árfolyama. A Napi Gazdaság című lap álnéven író szerzője szerint társadalmi katasztrófa fenyeget, ha a kormány és a bankok nem váltják át sürgősen forintra a devizahiteleket. Természetesen a mainál kedvezőbb árfolyamon. Megteszik-e vagy kivárásra játszanak?

Másik témánk, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt határozottan elutasítja az új Munka Törvénykönyvének tervezetét, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium készített. Oroszlánkörmeiket mutogatják? Vagy majd visszahúzzák őket? A minisztérium egyébként közölte velünk, hogy telefoninterjút nem adnak. Vajon miért?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy tavaly romlottak a bűnözési mutatók Magyarországon, annak ellenére, hogy Orbán Viktor két hét alatt rendet és közbiztonságot ígért. Hány dobás maradt még a háromból?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Deutsch Tamás durva twitteres kiszólásán jót nevettek a fideszes vezetők. Legalábbis az európai néppárti képviselő saját beszámolója szerint. Tényleg olyan vicces, hogy ki a fff… fene az a helyettes amerikai államtitkár?

És végül beszéljük meg, hogy megállíthatatlanul szaporodnak a rovásírásos helységnévtáblák az országban, mert még a település engedélye sem kell ahhoz, hogy felállítsák őket. Nem abszurdum? Vissza a középkorba?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!