rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. március 31.Bolgár György kérdései a 2010. március 31-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy látványosan aktivizálja magát Gyurcsány Ferenc. Néhány nap leforgása alatt nagy interjút adott az ATV-nek, a 168 Órának és az Inforádiónak. Mint mondta, ma mindannyian mellékszereplők vagyunk. A cél az, hogy együtt győzzük le ennek a neohorthysta történelmi tragikomédiának a főszereplőjét, Orbán Viktort. Első az egyenlő mellékszereplők között? Vagy tényleg nem ez a lényeg?

Másik témánk, hogy a szélsőséges hangvételű írásairól ismert Bayer Zsolttal együtt ünnepelte a Fidesz születésnapját Orbán Viktor. Deutsch Tamás pedig megüzente a nyugati sajtónak, hogy bátran mutatkozik együtt barátjával Bayerral. Csakazértis?

Aztán beszéljük meg, hogy váratlanul húsz-harminc százalékos béremeléssel próbálják megnyugtatni állítólag a rendvédelmi dolgozókat. Miközben a közelmúltban 34 milliárd forintot zároltak a minisztériumnál, és szigorítják a korkedvezményes nyugdíjat is. Akkor most mégsem lesz spórolás? Vagy lesz is meg nem is? Hogy képzelik?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a metróépítés pénzéből segítik ki a BKV-t. Vagyis még tovább késik és drágul a 4-es metró. Szép csendben további három, négy évet akarnak nyerni? És ki veszít?

Végül mi a véleményük arról, hogy két év négy hónapos letöltendő börtönre ítélték a súlyos balesetet okozó Stohl Andrást. Megérdemli?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!