rss      tw      fb
Keres

Több mint botrány!

Illés Mátyás

„A ’Csak a Fidesz’ választási szlogent ki kell egészíteni! Az új jelszó így szóljon: Ilyen politikai banditizmust csak a Fidesz követ el!”

Nyilvánosságra került egy titokban készített hangfelvétel, amin Kubatov Gábor a Fidesz pártigazgatója és kampányfőnöke arról beszél, hogy a párt egy titkos adatbázist hozott létre a választópolgárok politikai beállítottságáról, pártszimpátiájáról. Megdöbbentő! Magyarországon a legnagyobb népszerűségnek örvendő párt sztálinista módszerek alkalmazásával készül a hatalomba! A „Csak a Fidesz” választási szlogent ki kell egészíteni! Az új jelszó így szóljon: Ilyen politikai banditizmust csak a Fidesz követ el! Amit művelnek, az vetekszik a Ceauşescu-féle Securitate és a szovjet KGB módszereivel! Szíjártó Péter a Fidesz szóvivője az Este tv riporterének kérdésére, ami a hangfelvétel hitelességére vonatkozott, szemrebbenés nélkül mellébeszéléssel válaszolt.


Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde is illetéktelen kezek közreműködésével került nyilvánosságra! Csakhogy ez a beszéd nem arról szólt, hogy az MSZP törvénytelenségeket követ el, hanem arról, hogy a baloldal hagyjon fel a választók megtévesztésével, a hazugságokkal, ami egyébként az összes párt kommunikációjára jellemző. Gyurcsány Ferenc egy tisztességes politikusi magatartás érdekében tartotta rendkívül szenvedélyes beszédét. A jobboldali pártok, élén a Fidesszel a beszéd nyilvánosságra kerülése után, a hatalom megkaparintása érdekében tétlenül kibiceltek a futballhuligánoknak, és szimpatizánsaiknak, akik többször szétverték Budapest belvárosát, és ellehetetleníttették a parlamentben az Országgyűlés normális működését! A hatalom megkaparintása érdekében bármire képesek voltak! A Fidesz éjjel-nappal Gyurcsány lemondását követelte! Ha most ezt a logikát követnénk, akkor Orbánéknak be kellene jelenteni, hogy a történtekre tekintettel visszalépnek, nem indulnak a választásokon, ami viszont tragikus következménnyel, az újnáci Jobbik megerősödésével járna.

A közvéleménykutatások legújabb eredményei szerint a Fidesz kétharmados győzelme várható. Az évekig sulykolt hazugságokon alapuló, a baloldal lejáratására irányuló propaganda, a világválság és a kormányzat hibái eredményezték ezt a helyzetet. A választók nem az eszükre, hanem a felkorbácsolt indulataikra, érzelmeikre hallgatva fognak szavazni. A Fidesz bármilyen arányú győzelmével egy viszontagságos, diktatórikus korszak elébe nézünk! A magyar nép nem ezt érdemelné! „Megbűnhődte már e nép a múltat, s jövendőt”!


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!