rss      tw      fb
Keres

Angelina Jolie-t találták a „legjobb gonosznak” a tévénéző gyerekek


MTI 2015. március 29., vasárnap 18:46

Angelina Jolie kapta a „legjobb gonosz” díját a gyerekek által odaítélt Kids' Choice Awards szombat esti gáláján a kaliforniai Inglewoodban.

A hat gyermeket nevelő 39 éves színésznő, a Demóna című kalandfilm címszereplője olyan riválisokat utasított maga mögé, mint Cameron Diaz, Donald Sutherland és Meryl Streep.

Jolie két lányát, a 10 éves Zaharát és a 8 éves Shiloh-ot is elvitte a Nickelodeon gyermekcsatorna díjátadójára, amely első nyilvános szereplése volt azon keddi bejelentése óta, hogy a petefészekrák megelőzése céljából eltávolíttatta petefészkeit és petevezetékeit.

A gálán a színésznő arra bátorította ifjú rajongóit, hogy ne próbáljanak meg minden áron alkalmazkodni, merjenek mások lenni, olykor egy kicsit rosszalkodni is. „Másnak lenni jó, a különbözőségre legyünk büszkék!” - hangoztatta Jolie, aki elmondta, hogy gyerekként ő maga is kilógott a sorból.

A gyerekcsatorna nézői legkedvesebb színészeiknek Emma Stone-t és Ben Stillert, legjobb akciósztárjuknak Liam Hemswortht és Jennifer Lawrence-t, legjobb férfi énekesüknek Nick Jonast, a gála házigazdáját, legjobb énekesnőjüknek pedig Selena Gomezt választották.

A több mint húsz kategória díjazottjairól interneten szavaztak a gyerekek.