rss      tw      fb
Keres

Eb-selejtezők - Conte halálos fenyegetéseket kapott


MTI 2015. március 28., szombat 17:31

Halálos fenyegetéseket kapott Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Claudio Marchisio súlyos sérülése miatt.

A feldühödött szurkolók a szakembert és edzésmódszereit hibáztatják a Bajnokok Ligájában negyeddöntős Juventus középpályásának valószínűsíthető térdszalag-szakadásáért, amelyet a nemzeti együttes pénteki tréningjének bemelegítésekor szenvedett el.

„Megrázták a történtek” - mondta a szakvezetőről Carlo Tavecchio szövetségi elnök, aki hozzátette, a szervezet kiáll Conte mellett.

A Contét kritizálók táborába tartozik John Elkan, aki a FIAT-ot és a Juventust birtokló cég elnöke. Ő azt mondta, Conte túl erős edzéseket vezényel, ezáltal arról lesz híres, hogy nála sérült meg a legtöbb labdarúgó.

„Miért nem akkor mondta ezeket, amikor a Juventusnál dolgoztam. Mi nem keményen dolgozunk, hanem jól” - válaszolt a 45 éves Conte.

Marchisio az első tesztek szerint térdszalag-szakadást szenvedett, de a másodjára elvégzett vizsgálat ezt nem igazolta, így egyelőre pontosan nem lehet tudni, milyen sérülést szenvedett, de az valószínű, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Az olaszok este (20.45 óra) Bulgáriában játszanak Eb-selejtezőt.