rss      tw      fb
Keres

Csaknem félmillió forint a legolcsóbb jegy a Mayweather-Pacquiao meccsre


MTI 2015. március 12., csütörtök 11:14

A pénzdíj mellett a jegyárak és a tévés tarifák is csillagászatiak a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao mérkőzésére, amelyet május 2-án vívnak a felek Las Vegasban.

Minden idők legjobban fizető bokszmeccse Mayweathernek legalább 120, Pacquiaónak pedig minimum 80 millió dollárt garantál.

Aki a helyszínen szeretné látni a nagy csatát, az 1500 dollártól (428 ezer forint) 7500 dollárig (2,1 millió forint) terjedő belépők közül választhat, a tévénézőknek pedig egyszeri 90-100 dollárt kell kifizetniük.

Az MGM Grand Hotelben sorra kerülő összecsapást váltósúlyban rendezik, s tétje három világbajnoki öv lesz, amelyből jelenleg kettő - a WBC-é (Boksz Világtanács) és a WBA-é (Boksz Világszövetség) - az amerikai, egy pedig - a WBO-é (Boksz Világszervezet) - a Fülöp-szigeteki ökölvívó birtokában van.

A 38 éves Mayweather eddigi mind a 47 profi meccsét megnyerte, míg a 36 esztendős Pacquiao öklöző mérlege 57 győzelem, öt vereség és két döntetlen.