rss      tw      fb
Keres

Tovább vizsgálják Alonsót a barcelonai kórházban


MTI 2015. február 23., hétfő 13:42

Egyelőre kórházban tartják Fernando Alonsót, a Forma-1-es McLaren istálló spanyol pilótáját, aki vasárnap, a barcelonai tesztelés közben szenvedett balesetet.

A BBC hétfői beszámolója szerint az orvosok csak a további vizsgálatok elvégzése után döntenek arról, hogy a 33 éves versenyző elhagyhatja-e a klinikát.

A kétszeres világbajnoknak Alonso vasárnap egyelőre tisztázatlan okokból a falnak csapódott a Barcelona mellett elhelyezkedő pályán, s bár a McLaren megerősítette, hogy nem szenvedett komoly sérüléseket, az éjszakát kórházban kellett töltenie.

A spanyol sajtó értesülései szerint a baleset után Alonso nem válaszolt a csapatnak a rádión, menedzsere, Luis Garcia Abad pedig elismerte, hogy a pilóta nagyjából 10 percig kábult volt, de cáfolta, hogy elvesztette volna az eszméletét a becsapódás következtében.

A McLaren Alonso balesete után azonnal befejezte a vasárnapi gyakorlást. A csapatok csütörtöktől vasárnapig a szezon előtti harmadik, egyben utolsó tesztelésen vesznek részt, szintén Barcelonában.

A vb március 15-én, Ausztráliában rajtol.