rss      tw      fb
Keres

Messi hazugságokat emleget és nem tervez klubváltást


MTI 2015. január 12., hétfő 11:21

Lionel Messi, az FC Barcelona sztárfutballistája hazugságnak nevezte, hogy összeveszett volna edzőjével, Luis Enriquével, egyúttal cáfolta az esetleges klubváltásával kapcsolatos értesüléseket.

A katalán sajtó a múlt héten arról írt, hogy a négyszeres aranylabdás, világbajnoki ezüstérmes játékos Enrique fejét követelte, miután a vezetőedző nem nevezte őt a kezdőcsapatba a Real Sociedad elleni, január 4-i mérkőzésre.

„Mindenfélét hallottam arról, hogy többekkel rossz a viszonyom, de azért nem reagáltam eddig semmit, mert rendszeresen ilyeneket hallok, hogy nem jövök ki Guardiolával, Eto,o-val, Bojannal, Ibrahimoviccsal... - mondta a Barca TV-nek az Atlético Madrid ellen 3-1-re megnyert vasárnapi bajnoki találkozó után Messi. - Csakhogy semmit sem mondtam, amit nekem tulajdonítottak, és azt sem kértem, hogy menesszék az edzőnket. Ez rosszul esik nekem. Már csak azért is, mert a híresztelés Barcelonából jött és nem Madridból, mint korábban néhányszor."

Az argentin támadó szerint valakik zavart akarnak kelteni a klubon belül, éppen ezért egységesnek kell maradniuk. Egyúttal cáfolta, hogy más csapathoz szeretne szerződni.

„Úgy írnak rólam, mint aki irányítom a klubot, de ez nem így van, nem vitatom a döntéseket. Semmit sem kértem azért, hogy maradjak, mivel sehova nem akarok elmenni. Olyat is hallottam, hogy apám egyeztetett a Chelsea-vel vagy a Manchester Uniteddel, de ez hazugság, és azt akarom, hogy ezt az emberek tudják” - tette hozzá Messi.