rss      tw      fb
Keres

A történelem cinikus meghamisítóiA történelem cinikus meghamisítói
Az országgyűlési választások nyertes pártját és újnáci kistestvérét, a társadalmunkra az egyik legveszélyesebb gonoszsággal, történelemhamisítások sorozatos elkövetésével vádolom!


A történelemoktatásban elhallgatják a munkásmozgalmaknak a modern parlamentáris demokráciák kialakulásában játszott szerepét, jelentőségét. Az Orbán-kabinet akkor sem tiltakozott, amikor a magukat angyaloknak álcázó, a szélsőséges, antiszemita Kurucinfóval szövetséges újnáci testvérpártjuk felelős (?) vezetői az EU-tagságunk ellen támadtak (nyilvános zászlóégetés, zászlóhajigálás a parlament ablakából). Azt is szó nélkül hagyták, amikor az illegalitásba kényszerített, a háború ellen tiltakozó kommunista párt mártírhalált halt vezetőjének, Ságvári Endrének az emléktábláját megrongálták. Az egypárti, mesterkélt alaptörvényük preambuluma a napnál is világosabban kifejti, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere alatt a bűnös, a nemzeti szocialistákhoz dörgölődző Horthy-éra folytatását kell érteni. Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk. Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.”


A Szabadságtérre tervezett, a német megszállásnak emléket állító szobor is ezt a hazugságot kívánná hirdetni! A tiltakozásokat nem akarják megérteni, gőgősségük nem engedi meg, hogy bűnös tervüket visszavonják.


„Pártunk és kormányunk”, amely adóforintjainkból milliárdokat költ öntömjénezésre, népbutításra, „családi ezüst” vásárlására, nem tekintette saját halottjának a XX. Század egyik legnagyobb költőjének, Radnóti Miklósnak hűséges feleségét, múzsáját, Radnótiné Gyarmati Fannit! Vérlázító! Balog Zoltán tárcája „Jancsó Miklóstól sem volt képes méltó módon búcsúzni!” (ujszo.com) Elképesztő!


Diktátorunk, mint kiállítandó értékes történelmi ereklyét, használt szütyőjét megőrzésre a Nemzeti Múzeumnak átadta. Megáll az ész!


Ügyeletes házelnökünk főszerepet vállalt a nyilas Nyirő József újratemetési kísérletében! A józaneszűek tiltakozására volt képe azt a marhaságot mondani, hogy „még a hamvaitól is félnek”. Ez az akció mindent elárul a hazai jobboldal történelemszemléletéről.


Elkeserítő, hogy a tudatosan félrevezetett felnövekvő nemzedék tagjai, a történelemhamisítások áldozatai, a tények ismerete nélkül nem lesznek képesek pártatlanul értékelni sem a magyar, sem a világtörténelem eseményeit!